četvrtak , 29 septembra 2022
Početna / Vijesti / Društvo / 11. Pljevaljska regionala izložba meda u petak

11. Pljevaljska regionala izložba meda u petak

Jedanaesta regionalna izložba meda, pčelinjih proizvoda i pčelarske opreme – Pljevlja 2022, održaće se u petak, 9. septembra 2022. godine na gradskom šetalištu – Trg Đorđija Peruničića, sa početkom u 9.00 časova.

Izložbu tradicionalno organizuje Sekretarijat za privredu Opštine Pljevlja uz partnersku podršku lokalnih pčelarskih udruženja „Matica“ i „Sve za pčele, pčele za sve“, a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Iz opštine pozivaju nacionalna i lokalna udruženja pčelara, individualne proizvođače meda i pčelinjih proizvoda iz Crne Gore i regiona, proizvođače pčelarske opreme, kao i predstavnike lokalnih uprava iz Crne Gore i regiona da uzmu učešće u manifestaciji.

Manifestacija „Regionalna izložba meda, pčelinjih proizvoda i pčelarske opreme“ koju Opština Pljevlja organizuje sa ciljem promovisanja medonosne pčele i pčelarstva, prilika je za uspostavljanje bliže saradnje izmežu pčelara i pčelarskih udruženja kao i povezanost između proizvođača i potrošača.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Ako nema termina u ambulanti, ima kod privatnika

Ministarstvo zdravlja, ali ni Fond za zdravstveno osiguranje ne odgovaraju o rezultatima provjere rada doktora …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.