subota , 20 aprila 2024
Početna / Vijesti / Društvo / 25% popusta na ski pas za sve Pljevljake

25% popusta na ski pas za sve Pljevljake

Turistički centar Durmitor u saradnji sa Rudnikom uglja AD Pljevlja je ,po prvi put ove godine, obezbijedio 25% popusta na ski pas za sve stanovnike Pljevalja.

Nakon završene jesenje rekonstrukcije gostima  Turističkog centra su na raspolaganju  tri lifta, dvije dvosjedne žičare,  ski staza, snowboard staza, staza za sankanje, bebi staza, ski škola, mogućnost iznajmljivanje ski opreme, kao i tri ugostiteljska objekta gdje se mogu konzumirati proizvodi nacionalne kuhinje ili uzivati u najboljim dnevnim žurkama.

Zahvaljujući dobroj saradnji sa Odborom direktora Rudnika uglja, obezbedijeđen je popust za sve Pljevljake. Popust važi tokom cijele sezone, kako za dnevno tako i za noćno skijanje, odnosno od 15 decembra do 31 marta.

Prethodnih godina Turistički centar Durmitor nije imao u ponudi  obezbijeđen popust  popuste za  Pljevljake, međutim, ove godine, zahvaljujući odličnom odličnom odnosu i partnerstvu sa  Odborom  direktora Rudnika uglja, obezbijeđen je popust za sve stanovnike Pljevalja.

Nadamo se da je ovo samo početak dobre saradnje u pravcu stvaranja preduslova za lakše i efikasnije korišćenje svih dobara naše dvije Opštine, a na korist svih stanovnika Pljevalja i Žabljaka.

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Učenici Srednje stručne škole na usavršavanju u Španiji

Grupa učenika Srednje stručne škole Pljevlja odjeljenje IV2 – Tehničar za kompjutersko upravljanje i konstruisanje …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.