subota , 30 septembra 2023
Početna / Vijesti / Kultura / Željana Vraneš napisala najljepše pismo u 2019.

Željana Vraneš napisala najljepše pismo u 2019.

Pošta Crne Gore je u saradnji sa Ministarstvom prosvjete Crne Gore i ove godine organizovala takmičenje za najljepše pismo 2019. pod nazivom „Napiši pismo o svom heroju“. Od dvije stotine pisama koja su pristigla na adresu Pošte Crne Gore povodom ovogodišnjeg Takmičenja za najljepše pismo, učenica naše škole Željana Vraneš (IX/3 odjeljenje), osvojila je treće mjesto.
Izuzetan odziv osnovnih škola, koje su organizovale interna takmičenja i Pošti poslala po tri najbolja rada, potvrđuje popularnost ovog literarnog konkursa.
Nacionalno Takmičenje za najljepše pismo segment je Međunarodnog takmičenja koje realizuje Svjetski poštanski savez. Svake godine za najljepše pismo takmiče se milioni djece iz cijelog svijeta. Najljepše pismo na nacionalnom nivou Pošta Crne Gore prosljeđuje na Međunarodno takmičenje Svjetskom poštanskom savezu.

Koordinator Tima za podršku i praćenje rada sa darovitim učenicima
Marija Vučinić, profesor razredne nastave

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Diatreta predstavlja jedno od najvrijednijih kulturnih blaga CG, muzej u Pljevljima i dalje ne ispunjava uslove za izložbu

Diatrete predstavljaju luksuzne staklene pehare, karakteristične za period poznog Rimskog carstva. Jedna od rijetkih do …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.