ponedeljak , 4 decembra 2023
Početna / Vijesti / Kultura / Art Mix Montenegro nastupa u Pljevljima

Art Mix Montenegro nastupa u Pljevljima

Sekretarijat za društvene djelatnosti opštine Pljevlja u saradnji sa Centrom za očuvanje i razvoj kulture manjina Crne Gore (CEKUM) organizuje muzičko poetski program “Art mix Montenegro” koji će se održati dana 11. decembra 2019.godine u sali Doma kulture Pljevalja sa početkom u 19 časova.

„Art Mix Montenegro“ je program serije koncerata, sačinjenih od četiri cjeline: a cappella pjevanje, umjetnička muzika, resital i narodna muzika, koje izvode neki od naših najeminentnijih umjetnika.

U okviru programa biće izvedene probrane numere umjetničke muzike u izvođenju „Duo Classico“, recitovanje najljepših stihova crnogorskog pjesništva u izvođenju barda crnogorske glumačke scene g.Slobodana Marunovića, narodna muzika u izvođenju g. Esada Merulića i ženske klape „Veselice“  i „Štiglići“.

Ulaz: besplatan.

Napomena: Besplatne ulaznice se mogu podići na biletarnici Doma kulture Pljevlja na dan održavanja programa u periodu od 12 do 19 časova.

art mix montenegro

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

U SSŠ ODRŽANO POETSKO-PROZNO VEČE NAGRAĐENIH ĐAKA

STVARALAŠTVO UČENIKA U NJEGOŠEVU ČAST Poetsko-prozno veče učenika Srednje stručne škole Pljevlja, u organizaciji profesorice …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.