nedelja , januar 17 2021
Početna / Vijesti / Društvo / BAJČETA I JEČMENICA DEMANTOVALI DA SU PODNIJELI OSTAVKE I DA SU ODBILI IZVRŠENJE ZADATAKA

BAJČETA I JEČMENICA DEMANTOVALI DA SU PODNIJELI OSTAVKE I DA SU ODBILI IZVRŠENJE ZADATAKA

Povodom još jedne lažne vijesti koja je plasirana u pojedinim medijima i na nekim portalima Bojan Bajčeta, načelnik Komunalne policije u Pljevljima i Saša Ječmenica, direktor DOO „Čistoća“ Pljevlja, demantovali su lažnu vijest. Naime, vijest koja je juče kružila medijima jeste da su oni podnijeli ostavke i da su komunalni policajci odbili da izvrše data im naređenja.

“ Povodom pisanja i naslova u pojedinim medijima i na portalima o navodnom odbijanju službe Komunalne policije za izvršavanje radnih zadataka u službi Komunalne policije opštine Pljevlja, želim zbog javnosti i službe Komunalne policije da demantujem tu informaciju. Nijedan službenik Komunalne policije nije odbio izvršenje radnih zadataka, ni ja kao rukovodilac službe“ – kazao je Bojan Bajčeta, načelnik Komunalne policije.

On se osvrnuo na sadržinu napisanih članaka u pojedinim medijima i istakao da nije bilo nikakvog naređivanja od strane Uprave policije prema službi Komunalne policije i preduzeću DOO „Čistoća“. Služba komunalne policije bez obzira na to što se u medijima daje preveliki prostor za ovakve aktivnosti,mora da se fokusira na svoje redovne obaveze i zaduženja i da izvršava svoje radne zadatke, istakao je Bajčeta.

Saša Ječmenica, direktor DOO „Čistoća“ takođe je demantovao ovu lažnu vijest.

„Pojavila se informacija da je DOO „Čistoća“ odbila da izvrši nalog Uprave policije i prefarba igralište u Skerlićevoj ulici. Ta vijest je netačna i plasirana je radi postizanja određenih političkih ciljeva. Navedenih aktivnosti nije bilo iz prostog razloga zato što takav nalog DOO „Čistoća“ nije primila ni od osnivača, ni od Uprave policije“ -rekao je Saša Ječmenica, direktor DOO „Čistoća“.

 

izvor: pvinformer.me

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

vatrogasci

Pljevaljski vatrogasci motornim sankama evakuisali bolesnu djevojku

Služba zaštite i spašavanja Opštine Pljevlja danas je, oko 16 časova, dobila poziv o potrebi …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *