četvrtak , 28 septembra 2023
Početna / Vijesti / Društvo / Bajramska čestitka OO SDP Pljevlja

Bajramska čestitka OO SDP Pljevlja

Povodom Ramazanskog bajrama, Opštinski odbor Socijaldemokratske partije upućuje Odboru islamske zajednice u Pljevljima i svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti u našem gradu čestitku sljedeće sadržine:

Poštovani gospodo,

starješinstvu i svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti čestitamo Ramazanski bajram, uz iskrene želje za dobrim zdravljem i uspjehom u poslu.

Islamska vjerska zajednica je prepoznata u širenju multietničkog i multikonfesionalnog sklada za dobrobit svih u Pljevljima i Crnoj Gori. Poslije mjeseca posta, kojeg ste proveli u predanosti Stvoritelju i ljepoti druženja kada je srce puno moralne snage, Bajram dolazi kao potvrda svih etičkih vrijednosti i daje snagu za istrajnost u borbi za dalju izgradnju suživota i prosperiteta svih građana.

Svemogućeg Tvorca molimo da u ovim mubarek danima Bajrama svima u svijetu podari više jedinstva i saradnje, mudrosti i razuma, pravde i slobode, mira i sreće, napretka i blagostanja. Molimo Ga da čitavom čovječanstvu, bez obzira na razlike u vjeri i rasi, podari više tolerancije, međusobnog razumijevanja, pomaganja u dobru i izgradnji trajnog mira.

U to ime vam želimo dobro zdravlje i sreću.

Predsjednik OO SDP – Pljevlja

Sabahudin Delić

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Radnici podnijeli krivicnu prijavu protiv Stanojke Kljajević

Kako Antena M nezvanično saznaje, novoizabrana predsjednica Odbora direktora Stanojke Kljajević (SNP) ima namjeru već …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.