sreda , 12 juna 2024
Početna / Vijesti / Politika / Bojović: Pozivamo načelnika Centra bezbjednosti da pod hitno pronađe i procesuira počinioce napada na prostorije Islamske zajednice u Pljevljima

Bojović: Pozivamo načelnika Centra bezbjednosti da pod hitno pronađe i procesuira počinioce napada na prostorije Islamske zajednice u Pljevljima

Pozivamo načelnika Centra bezbjednosti Pljevlja Dragana Slavulja da pod hitno pronađe i procesuira počinioce sinoćnjeg napada na prostorije Islamske zajednice u Pljevljima. U suprotnom, njega ćemo smatrati direktno odgovornim za ovaj događaj. Postavlja se pitanje zašto policija nije obezbijedila zaštitu ovih objekata ako u Pljevljima stvarno postoji opasnost od sukoba i incidenata na nacionalnoj i vjeskoj osnovi.

Sada je već jasno svakom razumnom građaninu da se radi o sramnoj podmetačini i poslednjim trzajima tajne službe Mila Đukanovića i Duška Markovića. Da je u pitanju organizovana i višednevna aktivnost odlazeće agenture odlazećeg režima govori i činjenica da su grafiti i leci, u kojima se prijeti i poziva na sukobe, napisani latinicom. Izgleda da u kancelariji DPS-a nemaju instaliranu ćirilicu.

Koalicija Za budućnost Crne Gore je između ostalog i formirana kako bi se stvorili uslovi za pomirenje i kako bi se konačno prestalo sa vladavinom zasnovanom na podjelama. Pad ovog režima je izvjestan, dok ovakvi i slični očajnički pokušaji dijelova njegovih službi, da nešto u poslednjem trenutku promijene, dodatno govore o tome koliko ova vlast zaslužuje da bude smijenjena.

Vladislav Bojović, funkcioner Demokratskog fronta

 

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Premijerna predstava “Boing Boing” razveselila publiku

Premijerna predstava “Biong Boing, u produkciji pljevaljskog Centra za kulturu, 4.juna je aplauzima ispraćena u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.