petak , 12 jula 2024
Početna / Vijesti / Politika / Bošnjačka stranka: Bojović saopštenjima traži mjesto na listi DF

Bošnjačka stranka: Bojović saopštenjima traži mjesto na listi DF

Jasno nam je da je s vremena na vrijeme Vladislavu Bojoviću potrebna bilo koja tema koja ima veze sa Bošnjacima, kako bi javnosti poslao poruku da je i dalje politički aktivan, ne bi li sebi obezbijedio što bolje mjesto na listi DF-a u susret izborima. Na njegovu žalost, poručujemo mu da političke poene ne može prikupljati napadajući Bošnjačku stranku i šireći međunacionalnu mržnju.

Bošnjačka stranka od svog osnivanja baštini ideju antifašizma i to je ono što nas odvaja od gore pomenutog. I dok god on i njegovi mentori budu zagovarali ideje koje su suprotne ovakvom načelu, Bošnjačka stranka ne može biti partner takvom stavu.

Kažu da onaj koji govori o drugima, najviše tada kaže o sebi. Tako i Vladislav Bojović govori o ekstremizmu Bošnjačke stranke, a gle čuda, smeta mu ezan sa Husein pašine džamije. Srećni smo što u Pljevljima vjekovima žive zajedno pripadnici različitih nacija, a još više smo srećni što gore pomenuti nije taj koji će određivati treba li pojačati ili smanjiti ezan.

Oni koji političke dresove mijenjaju kako vjetar duva, nisu vrijedni daljih komentara Bošnjačke stranke. Na kraju, građani će dati svoj sud. Mi smo sigurni da Pljevljaci podržavaju multikulturalizam i sve one vrijednosti koje baštini Bošnjačka stranka.

Bošnjačka stranka Crne Gore

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Tosic: Nuzno je da oni koji su unistili pljevaljska preduzeca odgovaraju

Danas je Skupštinu opštine Pljevlja zvanično posjetio potpredsjednik Vlade Crne Gore Momo Koprivica. “Imajući u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.