nedelja , mart 29 2020
Početna / Vijesti / Društvo / Brutalna hajka „Javnog servisa“ na Mitropolita Amfilohija

Brutalna hajka „Javnog servisa“ na Mitropolita Amfilohija

Besprizorno blaćenje u „promo“ terminu, nas je podsjetilo na opis savjetnika predsjednika Crne Gore, Milana Roćena, koji je u jednom razgovoru kazao, da je RTCG, javna kuća, da su njegova goveda iz Rasova pametnija od uredničkog tima, te da je za njih prostitucija častan posao

Jeziva i brutalna hajka „Javnog servisa“, svih građana na mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija.

Dok je trećina DŽrne Gore na litijama, koje predvodi upravo mitropolit, „Servis“ koji plaćaju svi građani, pa i oni na litijama, obrušio se najprizemnijim montažama, govorom mržnje, i predstavlja najbrutalnije kršenje svih novinarskih kodeksa i standarda, raspirivanje vjerske i nacionalne mržnje.

URA, RTCG 97000duprise, svih
Zgrada RTCG

Novinarski tim ove „emisije“, objašnjava da je mitropolit „izaslanik crkve strane države, fanatični sljedbenik velikosrpskog projekta“.


„Novinarska“ kvalifikacija

 

Besprizorno blaćenje u „promo“ terminu, nas je podsjetilo na opis savjetnika predsjednika Crne Gore, Milana Roćena, koji je u jednom razgovoru kazao, da je RTCG, javna kuća, da su njegova goveda iz Rasova pametnija od uredničkog tima, te da je za njih prostitucija častan posao. 

U ovim vremenima, treba pustiti da režim govori o sebi. Najbolje se međusobno poznaju.

“To je bolesna bagra sakupljena na jednom mjestu…To jedva čekam da negdje dam izjavu o svemu ovome, kako je sve funkcionisalo kao sat, osim Javni servis koji unosi zabunu u sve ovo. To je strašno. To nije javni servis, to je javna kuća. To nije prostitucija, prostitucija je časni posao. To se plaća tamo, to je intelektualno moralna prostitucija“, kazao je tada Roćen.

 

izvor: in4s.net

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

MILUTIN SIMOVIĆ - AMBASADORI

Simović: CG ulazi u kritičnu fazu, od naredne sedmice očekuje se vrhunac epidemije

AMBASADORIMA PREDSTAVLJEN NACIONALNI PLAN „Crna Gora želi i hoće da, kao i do sada, bude …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *