utorak , jun 22 2021
Početna / Vijesti / Društvo / CB Pljevlja: Građani poštuju mjeru samoizolacije

CB Pljevlja: Građani poštuju mjeru samoizolacije

Poštovani sugrađani,

Uvažavajući ozbiljnost aktuelnih dešavanja smatramo za bitnim da Vas upoznamo da smo realizujući zadatke koji proističu iz Naredbi Ministarstva zdravlja o poštovanju privremenih mjera u vezi novog koronavirusa COVID-19, do sada, što samostalno, što u saradnji sa sanitarnom inspekcijom i epidemiološkom službom Doma zdravlja u Pljevljima, izvršili kontrolu poštovanja mjere samoizolacije u 183 pojedinačna slučaja. Realizacijom tih aktivnosti nismo zatekli ni jednog građanina naše Opštine u nepoštovanju naređene mjere samoizolacije.

CB Pljevlja zahvaljuje svim građanima na odgovornom ponašanju i prema sebi, i prema drugima, a posebno na korektnom odnosu prema službenicima CB Pljevlja koji su Vas, tokom realizacije tih aktivnosti, obilazili i kontaktirali putem telefona. Sa navedenom aktivnosti nastavljamo i dalje, i ujedno apelujemo na sve građane kojima je izrečena mjera samoizolacije da istu poštuju.

Ne želeći da u komunikaciji sa građanima zvučimo prijeteći, moramo još jednom napomenuti da u slučaju nepoštovanja naređene mjere slijedi donošenje rješenja o upućivanju u karantin i podnošenje krivične prijave zbog počinjenog krivičnog djela “Nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti” iz član 287 Krivičnog zakonika Crne Gore.

Takođe, još jednom obavještavamo građane da za sve nejasnoće i nedoumice kontaktiraju CB Pljevlja na broj 122 ili na e-mail adresu:cbpljevlja@policija.me

Ujedno zahvaljujemo svim građanima koji nam se obraćaju čime nam poručujete da smo ono što i poručujemo – servis građana.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

doktori-strajk-1000x555-medicinari-medicinsko-osoblje-660x330

Nedostaje 500 ljekara i 1.100 medicinskih sestara

Medicinski fakultet je u odluci koju je uputio Senatu Univerziteta Crne Gore u vezi sa …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *