nedelja , februar 17 2019
Početna / Vijesti / Politika / Čestitka DPS- a povodom Dana nezavisnosti

Čestitka DPS- a povodom Dana nezavisnosti

Opštinski odbor DPS Pljevlja  čestita, svim građanima Pljevalja i Crne Gore,  21. maj, Dan nezavisnosti Crne Gore.

 

Poštovani sugrađani,

21. maj za sve nas predstavlja ne samo Dan nezavisnosti nego i praznik slobode, mira i prosperiteta. To je dan kada smo sa perom u ruci povratili, na kratko prekinuto, milenijumsko trajanje države Crne Gore. Dan kada smo dokazali da znamo cijeniti našu istoriju i stremiti evropskim tekovinama koje su utkane u prošlost, sadašnjost i budućnost naše države.

Ovih dana ostvarujemo još jedan naš strateški cilj, pristupajući porodici 29 najrazvijenijih država svijeta kroz članstvo u NATO zajednicu. Zakoračili smo na vrata Evropske unije, intezivno radimo na izgradnji modernih i Pljevalja dostojnih za život svakog od nas, a sve ovo zahvuljujići čvrstim temeljima koje smo obnovili 21. maja 2006. godine.

U uvjerenju da će tako biti i ubuduće, u ime Opštinskog odbora DPS Pljevlja i svoje lično,  još jednom Vam iskreno čestitamo „21.maj – Dan nezavisnosti“.

 

 

“NEK JE VJEČNA CRNA GORA”

 

OO DPS PLJEVLJA

PREDSJEDNIK

Vlade Milinković, s.r.

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

mijo lekic

Lekić: Ne ostaje nam ništa drugo već da se gušimo, trujemo, obolijevamo, raseljavamo sve dok ovu kriminalizovanu hobotnicu ne pošaljemo u političku prošlost

Na sedmoj sjednici SO Pljevlja održanoj 8.februara 2018. godine prva tačka dnevnog reda bila je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *