utorak , decembar 1 2020
Početna / Vijesti / Društvo / Cetinjska policija u proteklih mjesec dana podnijela krivične prijave protiv 20 lica zbog kršenja mjera

Cetinjska policija u proteklih mjesec dana podnijela krivične prijave protiv 20 lica zbog kršenja mjera

 

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su od 13. marta do 16. aprila, odnosno za vrijeme trajanja mjera za sprječavanje unošenja u zemlju, suzbijanja i sprječavanja prenošenja novog koronavirusa podnijeli krivične prijave protiv ukupno 20 lica zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Najveći broj građana Opštine Cetinje poštuje mjere i naredbe.

Policija sprovodi redovne kontrole i radi veoma posvećeno, odgovorno i profesionalno kako bi ovakvi pojedinci bili procesuirani, što će činiti i u narednom periodu odlučno i bez izuzetka.

Sve neophodne mjere i radnje iz svoje nadležnosti cetinjska policija sprovodi u skladu sa naredbama Ministarstva zdravlja i Nacionalnog koordinacionog tijela za borbu protiv zaraznih bolesti kako bi se što je u većoj mjeri moguće zaustavilo širenje novog koronavirusa, a sve sa jednim glavnim ciljem – bezbjednost svih građana i očuvanje njihovog zdravlja.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

te

Vlade usvojila Informaciju o zaključivanju aneksa 1 ugovora o korišćenju sredstava za realizaciju projekta „Upravljanje industrijskim otpadom i čišćenje“ za remedijaciju lokacije Pljevlja

Vlada Crne Gore je u četvrtak, 19. novembra 2020. godine, bez održavanja sjednice, a na …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *