petak , jul 23 2021
Početna / Vijesti / Društvo / Cetinjska policija u proteklih mjesec dana podnijela krivične prijave protiv 20 lica zbog kršenja mjera

Cetinjska policija u proteklih mjesec dana podnijela krivične prijave protiv 20 lica zbog kršenja mjera

 

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su od 13. marta do 16. aprila, odnosno za vrijeme trajanja mjera za sprječavanje unošenja u zemlju, suzbijanja i sprječavanja prenošenja novog koronavirusa podnijeli krivične prijave protiv ukupno 20 lica zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Najveći broj građana Opštine Cetinje poštuje mjere i naredbe.

Policija sprovodi redovne kontrole i radi veoma posvećeno, odgovorno i profesionalno kako bi ovakvi pojedinci bili procesuirani, što će činiti i u narednom periodu odlučno i bez izuzetka.

Sve neophodne mjere i radnje iz svoje nadležnosti cetinjska policija sprovodi u skladu sa naredbama Ministarstva zdravlja i Nacionalnog koordinacionog tijela za borbu protiv zaraznih bolesti kako bi se što je u većoj mjeri moguće zaustavilo širenje novog koronavirusa, a sve sa jednim glavnim ciljem – bezbjednost svih građana i očuvanje njihovog zdravlja.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Idejno rješenje

Za sportsko- rekreativni kompleks na Borovičkom jezeru potrebno 12 miliona evra

Lokalna uprava je danas predstavila izabrano idejno urbanističko – arhitektonsko rješenje sportsko rekreativnog kompleksa na …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *