petak , 19 aprila 2024
Početna / Vijesti / Društvo / CKB donirala interaktivne table pljevaljskoj Gimnaziji

CKB donirala interaktivne table pljevaljskoj Gimnaziji

Crnogorska komercijalna banka je donirala dvije elektronske interaktivne table JU Gimnazija “Tanasije Pejatović“ iz Pljevalja, pomoću kojih će nastavnici ove škole biti u mogućnosti da primijene najsavremenije metode u nastavi.

Direktorici gimnazije “Tanasije Pejatović“ gospođi Ljiljani Bajčetić, donaciju je uručio Dragiša Šljivančanin, direktor CKB poslovnice Pljevlja.

Crnogorska komercijalna banka prije svega prepoznaje potrebe prosvjetnih ustanova u eri digitalizacije u kojoj je nemoguće zamisliti život bez savremenih informacionih tehologija. Time još jednom pokazuje posvećenost lokalnoj zajednici i kao društveno odgovorna institucija u kontinuitetu doprinosi društvenom i ekonomskom razvoju crnogorskog društva naglašavajući da banka na ovaj način vrši i promociju razvoja informacionog društva, posebno kada je obrazovanje u pitanju- izjavio je Dragiša Šljivančanin.

DSC_3867

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Direktorica gimnazije gđa. Mr Ljiljana Bajčetić uputila je riječi zahvalnosti CKB-u. Gimnazija “Tanasije Pejatović“ u Pljevljima osnovana je 1901. godine. Već 118 godina ona je visoko rangirana obrazovno-vaspitna i kulturna institucija. Tome su doprinijele mnoge generacije njenih učenika i profesora. Naša Gimnazija pruža svestrano obrazovanje i priprema mlade ljude za budućnost, za život u XXI vijeku. Na tom putu potrebna nam je podrška institucija i privrednih subjekata na lokalnom i nacionalnom nivou. U tom smislu, veoma cijenimo akciju CKB – filijale u Pljevljima, koja nam je donirala dvije elektronske interaktivne table. Njihova primjena doprinijeće modernizaciji nastave i vannastavnih aktivnosti, a proces učenja učiniti efikasnijim. Korišćenje ovog nastavnog sredstva unaprijediće digitalne vještine, kreativnost i motivaciju učenika i profesora. Pametne table pravi su poklon pametnim učenicima. Nadamo se da će ovaj primjer društvene odgovornosti i senzibiliteta prema pljevaljskoj gimnaziji, slijediti i mnogi drugi- navela je Bajčetić.

 

DSC_3848

DSC_3914

 

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Učenici Srednje stručne škole na usavršavanju u Španiji

Grupa učenika Srednje stručne škole Pljevlja odjeljenje IV2 – Tehničar za kompjutersko upravljanje i konstruisanje …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.