sreda , 28 septembra 2022
Početna / Vijesti / Sport / Danas počinji 56. MOSI – najveća sportska zvijezda Goran Cerović

Danas počinji 56. MOSI – najveća sportska zvijezda Goran Cerović

Nesumljivo najveća sportska zvijezda 56. MOSI koje će, danas biti svečano  otvorene na Sokolcu i trajati do 7. jula 2019. godine, -biće stameni Pljevljak  Goran Cerović koji je do sada čak 8 puta  osvajao pobjednički pehar u biciklizmu, što do sada nikome nije uspjelo u višedecenijskoj tradiciji ove nekada najveće stalne sportske manifestacije Jugoslavije.
Dugo vremena je biciklizam bio u centru sportskih zbivanja na MOSI, popularan i kvalitetan.
Primat su prvo držali Pribojci, pa Bjelopoljci, Novopazarci i ponovo Bjelopoljci, a zadnjih nekoliko godina, Pljevljaci – prvenstveno zahvaljujući Goranu.
Nema sumlje da će Goran Cerović pokušati da i po deveti put bude najbolji biciklista na MOSI.
Aktuelni je Šampion Crne Gore i na osnovu rezultata postignutih na međunarodnim trkama u 2019. godini- veliki je favorit na 56. MOSI.
To potvrđuje Goranov veliki uspjeh na MTB UCI MEDJUNARODNOJ TRCI koja je prošle nedjelje održana u Metkoviću (Hrvatska) kada je u kategoriji ,,ELITE,, osvojio drugo mjesto što mu je donijelo novih 29 Svjetskih bodova za buduću Olimpijadu.
Branko Hajduković
Goran Cerović u BP

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Rade Petrić na čelu KK Jedinstvo

Košarkaški trener, Pljevljak,  Rade Petrić, novi je šef stručnog štaba KK „Jedinstvo“. Mlada košarkaška reprezentacija …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.