sreda , jun 3 2020
Početna / Vijesti / Sport / Danas počinji 56. MOSI – najveća sportska zvijezda Goran Cerović

Danas počinji 56. MOSI – najveća sportska zvijezda Goran Cerović

Nesumljivo najveća sportska zvijezda 56. MOSI koje će, danas biti svečano  otvorene na Sokolcu i trajati do 7. jula 2019. godine, -biće stameni Pljevljak  Goran Cerović koji je do sada čak 8 puta  osvajao pobjednički pehar u biciklizmu, što do sada nikome nije uspjelo u višedecenijskoj tradiciji ove nekada najveće stalne sportske manifestacije Jugoslavije.
Dugo vremena je biciklizam bio u centru sportskih zbivanja na MOSI, popularan i kvalitetan.
Primat su prvo držali Pribojci, pa Bjelopoljci, Novopazarci i ponovo Bjelopoljci, a zadnjih nekoliko godina, Pljevljaci – prvenstveno zahvaljujući Goranu.
Nema sumlje da će Goran Cerović pokušati da i po deveti put bude najbolji biciklista na MOSI.
Aktuelni je Šampion Crne Gore i na osnovu rezultata postignutih na međunarodnim trkama u 2019. godini- veliki je favorit na 56. MOSI.
To potvrđuje Goranov veliki uspjeh na MTB UCI MEDJUNARODNOJ TRCI koja je prošle nedjelje održana u Metkoviću (Hrvatska) kada je u kategoriji ,,ELITE,, osvojio drugo mjesto što mu je donijelo novih 29 Svjetskih bodova za buduću Olimpijadu.
Branko Hajduković
Goran Cerović u BP

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

NOVAK ĐOKOVIĆ

STAV ĐOKOVIĆA O KORONA VAKCINI IZAZVAO MNOGO PAŽNJE! Ne želi da ga niko PRIMORAVA na taj potez, pa govorio o CENZURI i velikom strahu tenisera!

Veliku pažnju je izazvao komentar najboljeg tenisera sveta oko koronvakcine. U lajvu sa još osam …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *