ponedeljak , 20 maja 2024
Početna / Vijesti / Politika / Danilović: Imamo dokaz da su nam potpisi brisani u DIK-u

Danilović: Imamo dokaz da su nam potpisi brisani u DIK-u

U DIK-u su svi bili zatečeni i konstatovali smo da je čovjek ili mašina brisao podatke čineći 316 obrazaca nevalidnim. Pod kosim uglom svaki podatak se mogao vidjeti i pročitati, kaže Goran Danilović

Lider Ujedinjene Crne Gore i kandidat za predsjednika Crne Gore Goran Danilović kazao je da su u Državnoj izbornoj komisiji konstatovali da je neka mašina ili čovjek hemijskim sastavom ili naređenjem brisao podatke čineći 316 kartica na kojima si potpisi nevalidnim. On je kazao da je DIK za 13 časova zakazao sjednicu.

– Iz izvještaja koji je DIK dostavila stručna sližba jasnosr je obaviještena da nemamo dovoljno potpisa i da 316 obrazana ne sadrži sve propisane podatke. Jutros smo ponijeli fotokopiju 1.350 lista. U DIK-u su nam pokazali kako izgledaju nedosajući obrasci. Na prvom je nedostajalo zaglavlje i potpis, a onda smo mi pokazali kopiju na kojoj je sve to postojalo. U DIK-u su svi bili zatečeni i konstatovali smo da je čovjek ili mašina brisao podatke čineći 316 obrazaca nevalidnim. Pod kosim uglom svaki podatak se mogao vidjeti i pročitati – kaže Danilović.

Danilović je istakao da je neko Ujedinjenu Crnu Goru pokušao da predstavi kao stranku koja je htjela da prevari DIK, nadajući se da to niko neće čitati.

– Ovo je organizovani kriminal. Vjerovatno smo ovom akcijom spriječili debakl. Ovo je bilo selektivno brisanje i uradio ga je ljudski faktor. Čekamo da Specijalno državno tužilaštvo otvori istragu – navodi Danilović.

Izvor-dan

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

RUDNIK GORI A MILAN LEKIĆ SE ČEŠ(LJ)E

REAGOVANJE NA TEKST MILANA LEKIĆA “KUKAVICE I KRIMINALCI NAS NEĆE ZAUSTAVITI” U danima kada na …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.