ponedeljak , septembar 28 2020
Početna / Vijesti / Društvo / DEMANTI PORODICE BAJČETIĆ

DEMANTI PORODICE BAJČETIĆ

Ovim putem želimo da obavjestimo javnost a pre svega nase sugradjane povodom optuzbi koje vec dva dana Imam Samir Kadrbasic iznosi na racun porodice Bajcetic.

Jovan Bajcetić, priveden je prije dvije noci u svojstvu gradjanina da da izjavu, povodom optužbe sugradjanina Emira Pilava da ga je verbalno napao i vrijedjao.

Znači, Jovan Bajcetic nije okrivljeni,niti je podignuta bilo kakva prijava protiv njega, jer tuzilac nije nasao ni jedan dokaz koji moze da Bajcetić Jovana karakterise kao nasilnika,nacionalistu i fasistu.

Ako bi vjerovali na rijec gospodinu Kadrbašiću,mozda bi ovaj momak i odgovarao za djelo koje mu Imam Kadrbašić pokusava preko društvenih mreža da pripise. Ali tako danas u 21.vijeku ne funkcioniše drustvo ni ovako ozbiljne ustanove.

Jovan Bajčetić je neko ko do sada nikada nije privodjen, osudjivan za bilo kakav zločin (pa čak ni prekršaj).

Svima bi nam bilo bolje kad bi gledali svoj zivot i svoj posao, tako i Vi Samire da se molite za svoj narod ( makar u toku posta )a onda i za sav narod širom planete,a ne da sijete mrznju,širite laži,zavadjate ovaj vec napaceni narod.

Hvala svima,koji vjeruju u pravdu i istinu. Hvala gradjanima Pljevalja koji znaju ko su cestiti gradjani i pre svega dobri ljudi.Hvala svima koji ne nasjedate vec godinama na provokacije Pilava i Kadrbasica dok pljuju po nama svima,a i svojima.

Njima nije sveto njihovo,pa ne moze da bude ni nase.Porodica Bajčetić, nece tužiti za klevetu, uvredu čcasti, nego kao pravi vjernici oprostiti kako to i dolikuje nekome ko vjeruje u Boga. Bitno je ostati covjek u današnje vrijeme.

 

 

PORODICA BAJČETIĆ

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Screenshot_20200922_210601_com.viber.voip

U Pljevljima velike gužve za pregled kod epidemiologa

Situacija sa širenjem korona virusa je zabrinjavajuće. Danas je u Crnoj Gori evidentirano 296 novo …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *