nedelja , 27 novembra 2022
Početna / Vijesti / Politika / Demokrate: Bošković došao da spriječi odbornike DPS da prisustvuju sjednici SO Pljevlja

Demokrate: Bošković došao da spriječi odbornike DPS da prisustvuju sjednici SO Pljevlja

Kada u Pljevlja dolazi DPS ministar za sve i svašta,  znači da je situacija u lokalnom DPS-u „dogorela do nokata“ i da  situacija u vladajućoj strukturi izmiče kontroli.  Današnja  pompezna posjeta ministra Boškovića rodnom gradu je još jedan šamar Pljevljacima i može poslužiti kao podsjećanje na sva neispunjena obećanja jednog od  prvih perjanica odnarođenog režima.

Poslednji put kada je Bošković boravio u Pljevljima, Rudnik uglja je olakšan za 2,5 miliona evra za finansiranje ŽRK Budućnost, dok su se pljevaljski sportski klubovi gasili jedan za drugim. Poštovanje Pljevljaka sigurno ne može zaslužiti neko ko je otpisao EPCG 37 miliona i neko ko je poznat po tome da je nabavljao polovne dampere prikazujući ih novim, itd.

Toliko je loša situacija za vladajuću strukturu u Pljevljima, da pomoć moraju potražiti u Boškoviću koji pred sobom ima nemoguću misiju – da konsoliduje uzdrmane redove lokalnog DPS-a koji od svog osnivanja nisu trpjeli ovako snažne udarce. Možda je Bošković došao iz razloga da spriječi prisustvo odbornika lokalnog DPS-a zakazanoj sjednici SO Pljevlja 28. januara?.
Bilo bi bolje da nam Bošković objasni kako kao Pljevljak nikada apsolutno ništa nije uradio za Pljevlja i kako ništa nije uradio da sprovede ona obećanja Vlade Crne Gore o sto miliona ulaganja u naš grad. Da li je danas donio makar 100 hiljada od obećanih 100 miliona?

Šta misle o glavnim predstavnicima DPS-a u Pljevljima,  građani svakim danom to jasno pokazuju, tako da Bošković neće moći ovom posjetom da spasi ni Milinkovića (koga treba da spašava od napada iznutra) ali ni  aktuelnog predsjednika Opštine Golubovića  koji je pokazao da nije u stanju da riješi probleme sa kojima se suočavaju Pljevlja, već ih dodatno umnožava.
Umjesto što se bavi nekakvim kvazi hibridnim ratovima, napadima spolja i ostalim izmišljotinama, valjalo bi da Bošković oslušne kakvo mišljenje o njemu vlada u rodnom mu gradu, jer ono što Pljevljaci misle o njemu je i lični i profesionalni poraz za bilo koga ko iole drži do sebe.
Boškoviću poručujemo da se ubuduće ne predstavlja kao rođeni Pljevljak, jer niko nam nije toliko odmogao, niko nas nije toliko unazadio i ojadio kao režim kojemu Bošković pripada i bezpogovorno služi.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

OIK Pljevlja: Neosnovan prigovor koalicije okupljene oko DPS

DPS sa svojim koalicionim partnerima BS, SD, i SDP-om podnijela je sinoć pola sata prije …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.