četvrtak , april 22 2021
Početna / Vijesti / Politika / Demokrate: DPS je satelit mafije, a brend Vuka i Voje

Demokrate: DPS je satelit mafije, a brend Vuka i Voje

Demokratska Crna Gora nikada nije bila, niti će ikada biti bilo čiji satelit, ali je zato DPS satelit mafije, a brend Vuka i Voje. Oni koji kriminalizuju društvo, siju netrpeljivost i prave razdore, poslednji su koji mogu pridikovati pomiriteljskim skupovima i građanima koji se protive otimačini koju režira Kleronacionalistička partija socijalista Crne Gore. Stoga pozivamo sve mlade ljude da zajedno dislajkujemo mržnju, podjele, šovinizam i ratno-huskačku retoriku DPS-a, odnosno politiku beogradskog Vuka i Voje.

Sigurni smo da vi iz DPS-a dobro znate ko su Vuk i Voja, ali ćemo vas, javnosti radi, još jedanput podsjetiti na to da je Vuk Drašković, poznat po identičnom nacional-šovinizmu kakav baštini DPS rado viđen gost na vašim kongresima i žurkama. Takođe, drug Voja, klasični klero-nacionalista, politički je idol vašem šefu koji se zamalo istopio čestitajući mu izlazak iz Ševeningena.

Mi mladi, neopterećeni balastom prošlosti, ne razumijemo politiku DPS-a nastalu u kuhinjama njihovih ideoloških mentora Vuka Draškovića, Vojislava Šešelja i Vojislava Koštunice. Ne razumijemo i nikada nećemo podržati politiku puzanja pred onima koji kriju Svetozara Marovića i izvršavanja njihovih naloga. To je politika u kojoj je DPS samo šraf u sada već truloj ideološko-identitetskoj labaratoriji Vuka i Voje.

Na sreću, i laboranti i njihovi izumi završili su na marginama društva na kojima će uskoro završiti i najotrovniji njihov izum – DPS. Očigledno je da su društvene margine all inclusive ponuda za svađalice i sijače zle krvi među braćom, jer za drugo i nijeste. Stoga svi moramo ustati protiv Voje, Vuka i produkta njihove šovinističko-nacionalističke laboratorije – DPS-a, jer mi mladi imamo obavezu i dužnost da svojim potomcima ostavimo pomirenu, savremenu i evropsku Crnu Goru.

 

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

demokrate logo

Demokrate – Nebuloza je da iko od nas ima problem da bilo koji Bošnjak ili Musliman bude na nekoj čelnoj poziciji

Demokrate najoštrije osuđuju primitivizam i šovinizam koji se u Pljevljima i svim drugim gradovima u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *