nedelja , jul 22 2018
Početna / Vijesti / Politika / Demokrate formirale drugi mjesni odbor na Gukama

Demokrate formirale drugi mjesni odbor na Gukama

Pjevaljske Demokrate formirale su i drugi mjesni odbor u naselju Guke, čime su zaokružile organizovanje na ovom gradskom području. U prostorijama Opštinskog odbora, u prisustvu potpredsjednika Bojana Krvavca  i potpredsjednice Vesne Lončar, izabrani su članovi i rukovodstvo MO Gornje Guke.  Za predsjednika ovog mjesnog odbora izabran je Milovan Starčević, za potpredsjednika Marko Malidžan, a za sekretara Miljan Živković. Demokrate su nakon sprovedenog prvog kruga kampanje „od vrata do vrata“ zabilježile ogromnu podršku mještana naselja Guke, koja je pretočena u veliki broj članova. Ono što je posebno značajno jeste da se podrška povećava, a rejting i broj članova raste i nakon okončanja terenske kampanje. Na sastanku je konstatovano da su mještani ovog naselja snažno uz Demokratsku Crnu Goru i predsjednika Aleksu Bečića.

Novoizbrani članovi i rukovodstvo mjesnog odbora utvrili su planove i strategiju aktivnosti za političko djelovanje u narednom periodu, a naročito u okviru priprema za predstojeće izbore.

U drugom dijelu sastanka analizirana je ukupna politička situacija sa akcentom na opštinu Pljevlja. Konstatovano je da su Pljevlja za ove tri decenije pretrpjela ogromnu štetu usljed loše politike DPSa koja nije uspjela da obezbjedi Pljevljima mjesto koje zaslužuju na mapi Crne Gore. Privredni i industrijski centar je doveden na nivo prosjaka koji moli za mrvice. A sada je centralna vlast otišla i korak dalje, pa otima i to malo što nam je preostalo.

Ne mogu opštinu Pljevlja da pokrenu na bolje one snage koje su je uništIle. Imali su građani priliku da se uvjere u svu pogubnost politike lokalnog DPS-a. Samo nove snage, mladi ljudi čistih ruku, koji imaju znanja, sposobnosti i hrabrosti mogu zaustaviti proparadnje i pokrenuti Pljevlja. Ta snaga je oličena u Demokratskoj Crnoj Gori – poručeno je sa sastanka.

 

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Branislav-Veljković-1030x592

Veljković: Pljevljaci „mahmurluk“ da liječe tužeći državu

Prethodne četiri godine vlast je potrošila na velika obećanja, obračun sa nepodobnima i mršave rezultate …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *