subota , maj 30 2020
Početna / Vijesti / Politika / Demokrate formirale mjesni odbor Gornji Moćevac

Demokrate formirale mjesni odbor Gornji Moćevac

Zahvaljujući ogromnom broju novih članova, Demokrate u Pljevljima sa lakoćom formiraju mjesne odbore na teritoriji cijele opštine. Ovoga puta su članovi Demokrata sa područja gradskog naselja Gornji  Moćevac formirali Mjesni odbor „Gornji Moćevac“, kojemu po kvalitetu i kvantitetu sigurno mogu pozavidjeti i neki opštinski odbori.

Sastanku formiranja mjesnog odbora prisusvovao je presjednik OO Demokrata Pljevlja, Milojica Tešović, potpresjednici Nikola Rovčanin, Bojan Krvavac i Dušan Janjušević, kao i sekretar Strahinja Potparić.

Za predsjednika MO Gornji Moćevac izabran je Dušan Gardašević , za potpresjednike su izabrani Hasan Sirovina, Zdravko Šiljak i Mladen Kartal, dok je za sekretara mjesnog odbora izabrana Miljana Terzić.

Male su bile prostorije Opštinskog odbora Demokrata da prime sve članove mjesnog odbora iz ove mjesne organizacije.

Na sastanku je bilo riječi o beznadežnom stanju u koje je DPS doveo Crnu Goru, a pogotovo opštinu Pljevlja u poslednjih 30 godina. Ogromna podrška koju Demokrate uživaju u Pljevljima nam daje za pravo da konstatujemo da će već na proljeće Demokrate biti predvodnik promjena koje će se desiti na prvim lokalnim izborima.

Demokrate Pljevlja će u narednom periodu nastaviti da zaokružuju partijsku infrastrukturu u formi organizovanja u mjesne odbore, kojih će na teritoriji pljevaljske opštine biti 45.

Saopštenje za javnost Demokrata

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

vladislav bojovic 4 2

Bojović: Režim u Crnoj Gori ponovo manipuliše navodnom ugroženošću države a prikrivaju kriminal, visoku korupciju i tešku ekonomsku situaciju

Predstavnici režima u Crnoj Gori ponovo manipulišu navodnom ugroženošću države, jer nemaju nikakve ekonomske rezultate …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *