subota , 20 jula 2024
Početna / Vijesti / Politika / Demokrate: Formiran mjesni odbor Ševari 2

Demokrate: Formiran mjesni odbor Ševari 2

Pljevaljske demokrate formirale su još jedan u nizu mjesnih odbora – Ševari 2, čime je nastavljen postupak konstituisanja 45 mjesnih odbora na teritoriji Opštine Pljevlja. Sastanku su prisustvovali predsjednik Opštinskog odbora Milojica Tešović, potpredsjednici Bojan Krvavac, Vesna Lončar i Dušan Janjušević. Od ukupnog broja članova Demokratske Crne Gore sa područija dijela naselja Ševari, u Mjesni odbor je izabrano 18 članova. Za predsjednika je izabran Bogdan Kovačević specijalista hotelijerstva, za potpredsjednike Momir Pavlović i Dragomir Kotlaja, a za sekretarku Vera Čolović. Na teritoriji naselja Ševari Demokrate će formirati tri mjesna odbora.
Mjesni odbor je konstatovao da politika Demokrata u Pljevljima dobija sve veću podršku građana, što je vidljivo na svakom koraku. Posebno su izrazili zadovoljstvo prilivom novih članova iz naselja Ševari, uz ubjeđenje da će se i u narednom periodu bilježiti samo rast. Na sastanku su utvrđenu dalji organizacioni planovi i pravci djelovanja Mjesnog odbora.
Drugi dio sastanka bio je posvećen analizi stanja u Pljevaljima, sa posebnim akcentom na probleme stanovnika naselja Ševari i iznalaženja rješenja za njihove probleme. Zaključeno je da će sveobuhvatni program Pljevaljakih Demokrata dati odgovore i ponuditi konkretna rješenja. Mjesni odbor je optužio lokalnu vlast da ni jedno predizbornoj obećanje nisu ispunili i da kozmetičkim prepravkama pokušavaju obmanuti građane. Ali Pljevljaci su na svojoj koži osjetili i svojim očima vidjeli da je DPS naš grad doveo do dna i  nikada više neće dozvoliti da opštinom upravljaju oni kojima su interesi Pljevalja na poslednjem mjestu.Foto ševari 2

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Tosic: Nuzno je da oni koji su unistili pljevaljska preduzeca odgovaraju

Danas je Skupštinu opštine Pljevlja zvanično posjetio potpredsjednik Vlade Crne Gore Momo Koprivica. “Imajući u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.