subota , 13 avgusta 2022
Početna / Vijesti / Politika / Demokrate: Kada preuzmemo lokalnu vlast od Borovičkog jezera napravićemo moderno kupalište

Demokrate: Kada preuzmemo lokalnu vlast od Borovičkog jezera napravićemo moderno kupalište

Pljevlja su među rijetkim opštinama u Crnoj Gori koja nema uređeno gradsko kupalište, dok građani masovno koriste divlje plaže na obližnjim jezerima. Ako se ima u vidu udaljenost pljevaljske opštine od primorja, svima je jasno da je Pljevljima neophodno moderno i dobro opremljeno gradsko kupalište.

Uprkos blizini grada, ljepoti, ali i kvalitetu vode Borovičko jezero i pored decenijskih najava još uvijek nije doživjelo uređenje, kako zbog administrativnih prepreka, tako i usled nedostatka volje vladajuće elite.

Potvrdu kvalitetne lokacije za gradsko kupalište ovo jezero dobija svakog ljeta kada i uprkos lošoj infrastrukturi, neuređenim plažama i nepostojanju plažnog mobilijara na stotine građana Pljevalja svakodnevno koristi ovo jezero.

Kada Demokrate preuzmu lokalnu vlast, plan je da od Borovičkog jezera napravimo moderno kupalište sa vikend naseljima i etno selima. Ujedno ćemo obezbijediti normalan prilaz plažama i postaviti plažni mobilijar.

Takođe, naš idejni projekat obuhvata izgradnju objekta u formi restorana koji bi imao pristanište za čamce.

Demokrate će u Pljevljima pokazati kako se odgovorno vrši vlast, šta znači raditi za račun opštine i u interesu građana.

Zato dođi kući jer imamo plan za moderan grad!

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST DEMOKRATA PLJEVLJA

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Rovčanin DPS-u: Odbranili smo nastavak rada Termoelektrane Pljevlja jer nismo savili kičmu

Znamo da je jako teško da gledate kako smo za godinu dana u Pljevljima uradili …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.