ponedeljak , oktobar 21 2019
Početna / Vijesti / Politika / Demokrate: Narod nam je gazda i zato hoćemo da čujem problem svakog kraja i svakog građanina

Demokrate: Narod nam je gazda i zato hoćemo da čujem problem svakog kraja i svakog građanina

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, generalni sekretar Demokrata Boris Bogdanović, zajedno sa rukovodstvom pljevaljskih Demokrata i mladim aktivistima Demokratske Crne Gore  obilaze pljevaljska domaćinstva u kontinuitetu, i na taj način se, kroz razgovore sa stanovnicima Pljevalja upoznaju se sa problemima koji im otežavaju svakodnevni život.

 

Predsjednik Demokrata je obišao selo Varine i u razgovoru sa mještanima tog sela, osim pravaca razvoja ovog kraja, bilo je riječi i o gorućim problemima, a posebno o problemu vodosnabdijevanja, koji otežava funkcionisanje gazdinstava. A s obzirom na to da put koji vodi od kuća do glavne saobraćajnice nije dovršen, iako je dopremljen materijal uoči prošlih izbora, postoje ozbiljne prepreke za obavljanje poljoprivrednih aktivnosti i pristup bogatim resursima ovog kraja. Na lažnim i iznevjerenim obećanjima se ne može graditi bolja budućnost niti se stvarati uslovi za razvoj kosaničkog kraja.

 

U ovom kraju postoje idealni uslovi za razvoj stočarstva, ali većeg pomaka ne može biti bez podrške organa na lokalnom i državnom nivou u čijoj je nadležnosti briga i podsticaj stočarstva.

 

Demokratama je narod gazda i zato hoćemo da čujem problem svakog kraja i svakog građanina. Demokratska je samo ona politika koja se oblikuje u zavisnosti od potreba naroda. Nećemo praviti pauzu sve dok svakog kriminalca ne izvrnemo iz opštinske fotelje.

 

Saopštenje za javnost Demokrata

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

IMG-e6f6d2d127d599330ba55dea46284eaf-V

Veljković: Sramna Markovićeva računica – atak na zdravu pamet

Ekološka šteta u iznosu od 65 miliona eura koju je vlast nanijela gradjanima Pljevalja je, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *