subota , 20 jula 2024
Početna / Vijesti / Politika / Demokrate nikada nisu izdali svoje birače, ni građane Crne Gore

Demokrate nikada nisu izdali svoje birače, ni građane Crne Gore

Juče je u Pljevljima održan sastanak OO Demokratske Crne Gore, kojem su prisustvovali predsjednik Demokrata Aleksa Bečić, generalni sekretar Boris Bogdanović i presjednik Crnogorske Vladimir Pavićević. Sastanak je upriličen povodom niza aktivnosti koji je OO Demokrata Pljevlja imao u poslednjem periodu, u cilju jačanja partijske infrastrukture na lokalnom nivou. 
 
Konstatovano je da je značajno ojačana partijska infrastruktura, a da je rad mjesnih odbora podignut na veći nivo.

Istaknuto je da je organizacija Mladih demokrata Pljevlja značajno osvježena novim kadrovima i da će, kao takva,  predstavljati značajan faktor u svim političkim procesima naše partije.

OO Demokrata Pljevlja je pružio snažnu podršku rukovodstvu partije u cilju sprovođenja Briselskog plana, uz ocjenu da je DPS već kapitulirao, samim prihvatanjem uslova rada Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva, za koji su Demokrate dobile podršku međunarodne zajednice.

Pošto ovih dana pojedini zavidni, pri-pejd opozicionari,  oni koji su zajedno sa DPS-om usvojili izborno zakonodavstvo 2014. godine, upravo aktuelno zakonodavstvo koje je uzrok najvećeg nepovjerenja u izborne procese ikada, koji su izgubili sve što se moglo izgubiti, napadaju Demokrate, valjalo bi i ovog puta podsjetiti da su Demokrate jedina partija koja, od svog postanka, nikada nije izdala, ni prodala svoje birače, ali ni građane Pljevalja i Crne Gore, na nivou poslanika, odbornika, niti partijskih funkcionera. Ali s obzirom na to da je izdaja, kalkulisanje, dogovaranje najprljavijih kuloarskih taktika sa DPS-om prirodan ambijent tridesetogodišnjih opozicionih ikebana, razumijemo njihovu potrebu da nas uvuku u političku kaljugu u kojoj sami obitavaju. To im Demokratska Crna Gora neće dozvoliti, jer i građani, u sve većem broju, prepoznaju njihove prljave zakulisne radnje.

Nakon sastanka je upriličeno prigodno druženje rukovodstva partije sa članovima i simpatizerima Demokratske Crne Gore u Pljevljima.
Saopštenje za javnost Demokrata CG
Mlade Demokrate

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Tosic: Nuzno je da oni koji su unistili pljevaljska preduzeca odgovaraju

Danas je Skupštinu opštine Pljevlja zvanično posjetio potpredsjednik Vlade Crne Gore Momo Koprivica. “Imajući u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.