utorak , 28 novembra 2023
Početna / Vijesti / Politika / Demokrate: Ovakvo, neodrživo i nedopustivo stanje u Zenici, kao i u cijelim Pljevljima rezultat je nedovoljno promišljenog odabira koji je učinjen na prethodnim lokalnim izborima

Demokrate: Ovakvo, neodrživo i nedopustivo stanje u Zenici, kao i u cijelim Pljevljima rezultat je nedovoljno promišljenog odabira koji je učinjen na prethodnim lokalnim izborima

Predsjednik Demokrata,  Aleksa Bečić,  generalni sekretar  Boris Bogdanović, zajedno sa rukovodstvom pljevaljskih Demokrata i armijom mladih u kontinuitetu obilaze pljevaljska domaćinstva. Demokrate neće stati dok ne posjete svako domaćinstvo,  svaki kraj,  naselje,  mjesnu zajednicu,  kvart u Pljevljima i  dok sve uništitelje opštinskih resursa,  kradljivce ljudskih duša i otimače novca iz opštinske kase ne izvrnu iz fotelja,  u čemu će nam Pljevljaci,  kao hrabri,  pošteni,  pravedni i pravični ljudi,  sigurni smo,  pomoći.

 

Da se bliži neko bolje vrijeme za Pljevljake sigurni su i u porodici Ćaćić iz sela Zenica jer su kazali predsjedniku Bečiću da sada jedva sastavljaju kraj sa krajem. Penzije koje imaju toliko su niske da njima ne mogu namiriti osnovne potrebe svoje porodice.

 

Takođe, požalili su se i na nemogućnost ozbiljnijeg bavljenja poljoprivredom, zbog velikog rizika oko otkupa poljoprivrednih proizvoda. U krajnjem, bavljenje poljoprivredom dodatno otežava ogromno zagađenje iz Termoelektrane, ali i neasflatirani prilazni putevi sa glavne magistrale.

 

Ovakvo, neodrživo i nedopustivo stanje u Zenici, kao i u cijelim Pljevljima rezultat je nedovoljno promišljenog odabira koji je učinjen na prethodnim lokalnim izborima u Pljevljima, ali ta greška biće ispravljena već na prvim sljedećim lokalnim izborima, jer će Pljevljaci sada imati ozbiljnu, stručnu, neiskvarenu ponudu-Demokrate, koji će istinski biti u službi građana ove najsjevernije opštine u Crnoj Gori.

 

 

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST DEMOKRATA

 

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

DEMOKRATE: PROBLEMI U OPŠTINI ESKALIRAJU, ZATRAŽIĆEMO HITAN SASTANAK VLADAJUĆE KOALICIJE

Povodom složenih i nagomilanih problema u funkcionisanju lokalne vlasti, a u susret novom Budžetu opštine …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.