četvrtak , avgust 6 2020
Početna / Vijesti / Politika / Demokrate Pljevlja: Veljović da objasni ulogu protivterorističke jedinice u Pljevljima

Demokrate Pljevlja: Veljović da objasni ulogu protivterorističke jedinice u Pljevljima

TRAŽE OBJAŠNJENJE OD UP

Kako tvrde u Demokratama, „dok su širom države odjekivale eksplozije automobila sa smrtnim ishodima, Protivteroristička jednica je sa fantomkama i pod punom ratnom opremom pretresala mirne građane i omladinu u Pljevljima“

Klub odbornika Pljevlja
Klub odbornika Pljevlja (Foto: Demokrate)

 

„Zakonom o lokalnoj samoupravi propisano je da organi lokalne samouprave ostvaruju saradnju sa javnim službama i drugim pravnim licima čiji je osnivač država, učestvuju u postupku utvrđivanja i sprovođenja planova i programa razvoja i daju predloge, sugestije i mišljenja u pogledu vršenja djelatnosti na teritoriji opštine. Javne službe i druga pravna lica iz stava 1 ovog člana dužni su da u postupku pripreme planova i programa razvoja iz svoje djelatnosti, na teritoriji opštine, kao i izvještaje o njihovom ostvarivanju dostave organima lokalne samouprave“, tvrde u Demokratama.

„Dakle, tražimo objašnjenje od Uprave policije koju finansiraju svi građani ove zemlje, šta je bila svrha djelovanja specijalne jedinice u jednom od najmirnijih i najbezbjednijih gradova u Crnoj Gori?“. zaključuje se u saopštenju Demokrata.

 

izvor: vijesti.me

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

litija-u-podgorici-10-830x0-830x0

Mitropolija: Crkva nikome nije dala blagoslov, molimo da se prestane sa zloupotrebom našeg imena u skupljanju potpisa za izbore!

Mitropolija crnogorsko-primorska Srpske pravoslavne crkve nije dala blagoslov, niti daje podršku bilo kojoj političkoj organizaciji, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *