nedelja , 27 novembra 2022
Početna / Vijesti / Politika / Demokrate: Po trgovini funkcijama su poznati neki drugi

Demokrate: Po trgovini funkcijama su poznati neki drugi

Brutalna je neistina da je lider Demokratske Crne Gore ili bilo koji predstavnik Demokrata ikada (od našeg osnivanja do danas) sa bilo kim razgovarao o raspodjeli funkcija u Demokratskoj Crnoj Gori. Po kusurenju i trgovini funkcijama su poznati neki drugi, a skoro vrijeme će pokazati zašto su Demokrate već neko vrijeme predmet monstruoznih izmišljotina i brutalnih napada, od strane Demokratskog fronta, saopšteno je danas iz Demokratske Crne Gore.

„Dakle, ako ikada ponudite i jedan jedini dokaz da smo sa uvaženom gospodom razgovarali o funkcijama, pozicijama i stranačkim kombinatorikama, spremni smo da ugasimo politički subjekt, koji neumorno napadate od samog osnivanja, samo zato što bilježimo konstantan rast,“ saopštile su Demokrate i naglasile:

„Gospodo, da budemo sasvim jasni, Demokratama su vrata širom otvorena za sve mlade, stručne i perspektivne ljude, koji se politikom ne bave iz interesa, već osnovne ljudske potrebe za promjenama. I nama je uvijek drago kad se naš demokratski tim širi ljudima koji su nosioci karaktera koji sadrži upravo takve osobine.“

Oni su napomenuli da će nastaviti da raskrinkavaju DPS i organizovane kriminalne grupe i da pripremaju „prugasta odijela“ za kriminalnce.

„Koliko ste opsjednuti nama, skloni ste da, u maniru paranoika, razloge za unutarstranačke sukobe tražite u Demokratama.

Vas ostavljamo da se bavite opozicionim subjektima i napadima na nas, a mi ćemo nastaviti da raskrinkavamo DPS i organizovane kriminalne grupe i da nakon Bazara, Carina, Delte, Limenke, Domena „.me“, Veriga, IRF-a, otvaramo nove slučajeve i pripremamo prugasta odijela za kriminalce za vrijeme koje se bliži – za pad režima,“ kazale su Demokrate i poručile:

„Međutim, ako nastavite sa ovakvim napadima, dobićete oštar i argumentovan odgovor.“

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Usvojene izmjene Zakona o predsjedniku

Poslanici Skupštine Crne Gore usvojili su izmjene Zakona o predsjedniku Crne Gore, koje je predložio …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.