nedelja , 27 novembra 2022
Početna / Vijesti / Politika / Demokrate počele kampanju u Pljevljima

Demokrate počele kampanju u Pljevljima

Nakon i više nego uspješno odrađene kampanje na Žabljaku i poddurmitorskom kraju, Mlade Demokrate, predvođene Aleksom Bečićem, predsjednikom Demokrata i generalnim sekretarom Borisom Bogdanovićem, preselile su se u najsjeverniji grad Crne Gore, Pljevlja, gdje su sa rukovodstvom pljevaljskih Demokrata otpočeli posjete pljevaljskim domaćinstvima.

 

Prvog dana kampanje u Pljevljima, Demokrate su obišle 537 domaćinstava u naselju Moćevac i zabilježile podršku od 22,38%. Ovoliki procenat podrške već nakon provog dana kampanje pokazuje da će i u Pljevljima DPS biti potučen do nogu.

 

Predsjednik Bečić je, obilazeći mještane Moćevca, posjetio i porodicu Vraneš, čiji se domaćin, u razgovoru sa predsjednikom Demokrata, požalio na probleme koji opterećuju živote mještana. Osim ogromnog zagađenja i nezaposlenosti, koji pogađaju sve stanovnike Pljevalja, mještani Moćevca nezadovoljni su zbog saobraćajne infrastrukture, koja je u prilično lošem stanju jer su putevi puni rupa i nepovoljni za vožnju, a problem im predstavlja i nedostatak parking mjesta.

 

Da su Pljevlja grad koji čak i u 2017. ima problema sa vodom i strujom posvjedočili su i mještani Moćevca, čija su domaćinstva, usled kvarova na vodovodnoj mreži, često bez vode. A kako i elektro-mreža u pojedinim djelovima naselja zahtijeva obnovu, nije rijetkost da Moćevac ostane bez struje.

 

Demokrate će i narednih dana obilaziti domove u Pljevljima i na taj način dolaziti do saznanja o svim problemima građana i nedostacima u upravljanju ovom opštinom koje je dosadašnja, a uskoro odlazeća vlast, nevješto pokušavala da sakrije.

 

Saopštenje za javnost Demokrata

 

 

 

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

OIK Pljevlja: Neosnovan prigovor koalicije okupljene oko DPS

DPS sa svojim koalicionim partnerima BS, SD, i SDP-om podnijela je sinoć pola sata prije …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.