ponedeljak , 20 maja 2024
Početna / Vijesti / Politika / DEMOKRATE: SNP-u JE NAJBOLJE ODGOVORIO NJIHOV PREDSJEDNIK OO PRIJE TRI MJESECA

DEMOKRATE: SNP-u JE NAJBOLJE ODGOVORIO NJIHOV PREDSJEDNIK OO PRIJE TRI MJESECA

SaopštenjeOO Demokrata Pljevlja
IMG-25a4d0e1a3af1d64318be08d058be7ba-VKada smo pomislili da smo nakon svih političkih vratolomija SNP-a u poslednjih dva mjeseca, vidjeli apsolutno sve, dočekasmo da nas dojučerašnji politički saborci napadaju ispred pljevaljskog opštinskog odbora i upuštaju se u duel koji ne mogu da dobiju.
Zapravo, javilo se nekoliko preostalih članova SNP-a, u pokušaju da zaustave ono što je neminovno – konačan kraj parlamentarnog života u Pljevljima.
Gospodo dojučerašnji saborci, ono što mislimo o vama i vašim skorašnjim  političkim potezima i izdaji, najbolje je opisao javnim stavom  vaš predsjednik Opštinskog odbora 17.decembra 2021.godine, koji prilažemo uz ovo saopštenje.
Neka cjelokupna javnost vidi vaš nagli zaokret, potpuno gaženje sopstvenih stavova i principa, kao i samoosudu za takva ponašanja. Evo, do čega je rukovodstvo SNP-a dovelo časno članstvo, samo zbog neodoljive žeđi za foteljama, gladi za funkcijama i najprizemnijem koristoljublju.
Gospodo iz lokalnog SNP-a, bićete upamćeni kao akteri političke organizacije koji su uspjeli partiju koja je nekad brojala 22 odbornika, da svedete ispod cenzusa. To su vaša politička dostignuća.
A što se tiče prebrojavanja, vidjeli ste kako građani Pljevalja odgovaraju na vašu izdaju na jednom od najmasovnijih političkih skupova u poslednjim decenijama u našem gradu.
Na kraju, pozivamo časne članove SNP-a da više nikada svoj glas ne daju onima koji su iznevjerili decenije opozicione borbe i ovom prilikom javno još jednom izražavamo dobrodošlicu stotinama novih članova Demokstaske Crne Gore. Vrijeme je majstorsko rešeto i ono je pokazalo kome su čast, obraz i narod iznad svih funkcija, fotelja i pozicija.
Gospodo iz SNP-a vidimo se na sudu Pljevaljskog naroda za dva mjeseca, da zajedno konstatujemo ono što svi već sada znaju: SNP – 0 mandata.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

RUDNIK GORI A MILAN LEKIĆ SE ČEŠ(LJ)E

REAGOVANJE NA TEKST MILANA LEKIĆA “KUKAVICE I KRIMINALCI NAS NEĆE ZAUSTAVITI” U danima kada na …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.