sreda , 24 jula 2024
Početna / Vijesti / Politika / Demokrate reagovale na saopštenje DPS: Srušićemo vas tako da vas više niko ne sagradi

Demokrate reagovale na saopštenje DPS: Srušićemo vas tako da vas više niko ne sagradi

Pljevaljski odbor autokratskog DPS režima pokazuje i u javnim saopštenjima opštu političku slabost, nemoć i potpuni fijasko. Teško je procijeniti da li funkcioneri ovog urušenog odbora trpe veće političke šamare zbog prebijanja građana, neispunjenih predizbornim obećanja ili činjenice da su im rezultati u svim segmentima ravni nuli ili možda zbog toga što ih napuštaju dojučerašnji lideri, odbornici, predsjednici mjesih odbora i članovi, masovno.

Ovako konfuzna saopštenja u kojima između redova pokušavate etiketirati funkcionere Demokrata kojima namještate policijsku represiju, mogu napisati samo oni koji ulicama ovog grada šetaju pognute glave. Jer, teško je pogledati građanina Pljevalja u oči ako ga tvoja partija progoni, ako mu uzima hljeb iz ruku, tjera njegovu djecu sa ognjišta, uzima mu posao i tjera ga na ulicu.

Teško je kada i poslednji sloj časti sa obraza izližeš izdajući građane i svoj grad zbog materijalne prolaznosti. I sada oni koji su srušili sve što se moglo srušiti, rasprodali sve što se moglo rasprodati od fabrika i zemljišta pa do manastirskih vodenica, optužuju nekoga za rušenje. Oni koji prebijaju vezane ljude, bacaju suzavce na djecu, tuku ljekare, nasilno uzurpiraju vlast rušeći ustav, govore drugima o rušenju.

Jedino rušenje koje će biti pozitivno po ovaj narod, ovaj grad i ovu državu je rušenje vaše partije. Kada ste već konstatovali i priznali jačanje Demokrata u Pljevljima, zašto od javnosti krijete i vaše masovno osipanje? Rast Demokrata, a pad DPS-a je činjenica koja je vidljiva na svakom koraku, u svakoj ulici, naselju i selu. Zato, gospodo iz pljevlajske ekspoziture autokratskog režima, biće nam veliko zadovoljstvo srušiti vas, ali tako da vas više niko i nikada ne sagradi.

Klub odbornika Demokrata Pljevlja

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Tosic: Nuzno je da oni koji su unistili pljevaljska preduzeca odgovaraju

Danas je Skupštinu opštine Pljevlja zvanično posjetio potpredsjednik Vlade Crne Gore Momo Koprivica. “Imajući u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.