subota , 30 septembra 2023
Početna / Vijesti / Društvo / Digitalni marketing za 20 poljoprivrednika

Digitalni marketing za 20 poljoprivrednika

U cilju bolje promocije i prodaje poljoprivrednih proizvoda 20 mlađih poljoprivrednika iz pet opština regiona Durmitor, Žabljak, Pljevlja, Mojkovac, Plužine i Šavnik, koji će moći uz pomoć digitalne trgovine na kućnom pragu da prodaju svoje poljoprivredne proizvode, NVO “Da zaživi selo” danas je, u okviru projekta „Promocija tradicionalnih poljoprivrednih proizvoda Durmitor regiona“, na Žabljaku u Hotelu „Žabljak“, održala obuku o Brendingu i digitalnom marketing.

Poljoprivrednici će dobiti besplatnu promociju svojih poljoprivrednih gazdinstava u okviru startap programa Okusi prirodu, na web sajtu www.okusiprirodu.me koji radi na prezentaciji poljoprivrednih proizvođača i njihovom povezivanju sa korisnicima.. Prezentacije se sastoje od detaljnog opisa domaćinstva, foto galerije, kontakt podataka, lokacije (jednim klikom je moguće potencijalnog kupca pomoću GPS-a dovesti na prag domaćinstva), recenzije odnosno ocjene domaćinstva (registrovani korisnici mogu ostavljati ocjene za kvalitet proizvoda, ljubaznost domaćina, rokove isporuke), online prodavnice preko koje je moguće, pošto kupac detaljno pogleda prezentaciju, poručiti proizvod koji če mu biti dostavljen na kućnu adresu. Izabrani korisnici će dobiti desetogodišnju prezentaciju i svu tehničku podršku besplatno. Aplikacija “okusi prirodu” povezuje poljoprivredna domaćinstva, koja proizvode zdravu hranu, i sve potrošače kojima je stalo do organskih domaćih proizvoda.

Projekat je podržan od strane Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja Crne Gore a realizuje ga NVO „Da zaživi selo“ u partnerstvu sa NVO „Informativni centar Pljevlja“.

Okusi-prirodu- Vasko Kneževićpoljoprivrednici na projektu

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Plantaže marihuane niču svuda po Crnoj Gori

Kada je juče Uprava policije saopštila da su njihovi službenici u Pljevljima locirali i pronašli …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.