petak , 12 jula 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Divno je biti Pljevljak

Divno je biti Pljevljak

Za 34 dana Pljevljaci su sakupili preko tri četvrtine pomoći, od ukupno potrebnih 25.000 evra, za operaciju sugrađanina Dalibora Gazdića. Danas je Brčvakova fondacija Hemiias objavila zahvalnost porodice Gazdić koja je stopirala akciju jer je skupljen kompletan iznos. Zbog povrede noge u saobraćajnom udesu 19. Decembra obaviće se operacija u Njemačkoj kako bi se izbegla amputacija.Screenshot_20201212_232011_com.android.chrome

Ponosni na sve ljude dobre volje, posebno naše sugrađane moramo istaći plemenitost pljevaljskih humanista Dražena Šaka Nenadića, koji je 8.novembra pokrenuo akciju sa prijateljima, i Luke Pejović.

– Ljudi dobre volje,blizu smo zeljenog cilja.Upravo smo saznali tacan datum Daliborove operacije a to je 19.12. sto znaci da imamo jos samo 15-tak dana.Mi smo na 70% potrebnog iznosa,odnosno 17500€.Hajde da smognemo snage u ovim teskim vremenima i prikupimo ostatak novca svi zajedno kako bi nas Dalibor docekao praznike na nogama…Dijelite,pomozite.- pisao je 4. Decembra na svom profilu Daliborovu prijatelj Dražen Šako Nenadić. Pljevljak Luka Pejović je 6.decembra objavio je da je u njegovoj pekari Padrino u kutiji za pomoć Gazdiću prikupljeno 710 evra.

Dalibor sretan put i brzo ozdravljenje ti želimo. Plemeniti ljudi, hvala za veliko srce i divne vijesti, zajedno možemo sve. Divno je biti Pljevljak.


Screenshot_20201212_232229_com.facebook.katana


About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

MINISTARKA PROSVJETE, NAUKE I INOVACIJA OTVORILA SAVREMENI KABINET U SREDNjOJ STRUČNOJ ŠKOLI

Ministarka prosvjete Anđela Jakšić Stojanović i ministarka rada i socijalnog staranja Naida Nišić sa svojim …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.