ponedeljak , 26 septembra 2022
Početna / Vijesti / Politika / DNP poziva RTV Pljevlja da objavi kompletan snimak sjednice Skupštine

DNP poziva RTV Pljevlja da objavi kompletan snimak sjednice Skupštine

Pozivamo direktora Televizije Pljevlja Dejana Miličića i glavnog urednika Televizije Pljevlja Mila Džakovića da odmah, dakle, bez odlaganja, objave snimak kompletne sjednice Skupštine opštine Pljevlja koja je održana 26. i 27. decembra ove 2018. godine. Možemo da pretpostavimo da je razlog, što se od strane Televizije Pljevlja još uvijek ne objavljuje snimak na njihovom jutjub kanalu, taj što je prve ljude lokalne televizije pozvao Mirko Đačić i vršio pritisak na ovaj lokalni javni servis, tražeći da snimak, na kojem je on neslavni akter, ne objavljuju ni po koju cijenu. Upozoravamo i podsjećamo da je lokalni javni emiter RTV Pljevlja u obavezi da objavi ovaj snimak kao što su to činili sa svim snimcima sjednica Skupštine opštine Pljevlja poslednjih mjeseci, posebno imajući u vidu da Televizija Pljevlja za tu namjenu redovno dobija po 2000 evra od opštine Pljevlja, bolje reći od novca građana Pljevalja, iako ne vrše direktan prenos sjednice. Javnost u Pljevljima, a i šire, posebno je zainteresovana i apsolutno ima pravo da, nakon svega što se na ovoj sjednici desilo, vidi makar njen snimak na jutjubu.

Javnost je vrlo zainteresovana i ima pravo da na snimku vidi nasilničko, neuračunljivo i nedolično ponašanje predsjednika opštine Pljevlja Mirka Đačića kojim je on pokušao valjda da nekoga uplaši, ali u tome ne samo da nije uspio, već je samo do kraja unizio, obesmislio i degradirao funkciju predsjednika opštine.

Takođe vjerujemo da će odbornici vladajuće većine u Pljevljima naredne dane posvetiti dogovoru i donošenju odluke da odmah posle praznika sami smjene neuračunljivog predsjednika opštine Pljevlja koji svojim nasilničkim i nedoličnim ponašanjem, nanosi nepopravljivu štetu funkciji predsjednika opštine i samoj opštini Pljevlja, dok njene građane izlaže neviđenoj sramoti. Mirko Đačić je pokazao da on jednostavno nije u stanju da vodi opštinu koja je ionako opterećena brojnim neriješenim problemima koji ozbiljno ugrožavaju njen opstanak.

Demokratska narodna partija Crne Gore

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Parlamentarna većina potpisala inicijativu za razrješenje predsjednika države

„Predsjednik Crne Gore povrijedio je član 95 stav 5 Ustava Crne Gore jer nije pozvao …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.