subota , 1 oktobra 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Dodatno testiranje vode za piće- ispravna sa sva tri vodovoda

Dodatno testiranje vode za piće- ispravna sa sva tri vodovoda

Na osnovu zadnjih rezultata analiza voda gradskih vodovoda u Pljevljima, dostavljenih, 24.9.2019. godine, obavještavamo građane Pljevalja o sledećem :

-Uzorci voda sva tri gradska vodovoda u Pljevljima ( Breznica, Jugoštica i Pliješ ) su higijenski ispravni i voda se može koristiti za piće.

– Takođe, uzorci voda uzetih iz stambenih objekata domaćinstava: Tanjević ( Ul. Bihaćka) ,  Lojo (ul. Sutjeska ), Pelidija ( ul. Vuka Kneževića), Bakija ( ul. Mila Peruničića ), su higijenski ispravni i voda se može koristiti za piće.

Napominjemo da se voda gradskih vodovoda u Pljevljima uzima na analizu svakih sedam dana, sa sedam terminalnih tačaka  u gradu, od strane ovlšćene  institucije. DOO „Vodovod“ Pljevlja vrši hlorisanje kontinuirano tokom 24 časa.

Obaviještavamo javnost da je rađena i periodična analiza gradskih vodovoda u Pljevljima od strane „Institute za javno zdravlje“ Podgorica, pa je prema rezultatima pomenutog Institute, voda sa sva tri gradska vodovoda je ispravna za piće.

Saopštenje za javnost DOO „Vodovod“

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

DANAS SE TREBA UZDRŽATI OD ZLIH MISLI: Danas je praznik Vere, Nade, Ljubavi i njihove majke Sofije,važno je da URADITE OVU STVAR

Srpska pravoslavna crkva i vernici danas slave praznik posvećen Svetim mučenicama Veri, Nadi, Ljubavi i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.