subota , 20 aprila 2024
Početna / Vijesti / Politika / Dok Medojević optužuje Abazovića za nestale cigarete, Bošnjak i Radulović razgovaraju sa Konatarom o „prevazilaženju političke krize“

Dok Medojević optužuje Abazovića za nestale cigarete, Bošnjak i Radulović razgovaraju sa Konatarom o „prevazilaženju političke krize“

U cilju prevazilaženja novonastale političke krize u Crnoj Gori počeli su pregovori između predstavnika koalicije Crno na bijelo i PZP-a, piše portal BORBA, dodajući da su razgovori vođeni danas u jednom podgoričkom lokalu.

U ime koalicije Crno na bijelo sastanku su prisustvovali potpredsjednik GP URA i poslanik Miloš Konatar i prvi čovjek CIVIS-a Srđa Pavićević, dok su ispred PZP-a razgovore vodili potpredsjednica Skupštine Branka Bošnjak i šef poslaničkog kluba Branko Radulović.

Politička igra u Crnoj Gori svakim minutom „obogaćuje se“. Danas je direktorica Uprave prihoda i carina Milena Petričević kazala medijima da je Uprava prihoda i carina utvrdila da je iz magacina Luke bar nestala izvjesna količina cigareta u toku evakuacije zbog dojave o bombi, za koju se kasnije ispostavilo da je lažna. Koordinator svih bezbjednosnih službi, Dritan Abazović, nije se oglašavao ovim povodom, a poslednji događaji na političkoj sceni Crne Gore, pokazali su da MUP-om i Upravom policije rukovode ljudi bliski Abazoviću.

Državni sekretar Ministarstva finansija Janko Odović, komentarišući nestanak cigareta, na Tviteru je napisao: „Evo zašto je bilo potrebno da padne 42, Vlada Crne Gore i formira se nova parlamentarna većina. „Crno na bijelo“, samo relaksirano“.

Dok Bošnjak i Radulović vode pregovore o navodnom izlasku iz političke krize, šef njihove partije Nebojša Medojević javno je optužio Krivokapića i Abazovića da stoje iza šverca cigareta.

„Šverc cigareta i kokaina juče izveden uz asistenciju policije, carine i vatrogasaca, prve pomoći!Budite relaksirani! Osim cigareta i kokaina, izgleda da je nestalo i neke bijele praškaste supstance. Roba otišla preko albanske mafije. Dritan bi morao da zna detalje“, napisao je između ostalog Medojević.

foto: Borbaura-pzp-1-750x430

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Čestitka za Ramazanski Bajram

Dragi gradjani, pripadnici islamske vjere, Upućujemo vam najiskrenije čestitke povodom velikog praznika ramazanskog Bajrama.Praznik koji …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.