nedelja , maj 31 2020
Početna / Vijesti / Politika / DPS izabrao nove opštinske koordinatore, Aleksandar Žurić koordinator za Pljevlja

DPS izabrao nove opštinske koordinatore, Aleksandar Žurić koordinator za Pljevlja

SJEDNICA PREDSJEDNIŠTVA

Predsjedništvo DPS-a, kako je saopšteno iz partije, pozdravilo „napore koje Vlada ulaže u početak dijaloga sa predstavnicima Mitropolije crnogorsko primorske Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori o Zakonu o slobodi vjeroispovijesti…“

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović biće koordinator opštinskog odbora te partije za Podgoricu, dok je zamjenik predsjednika Duško Marković imenovan za koodinatora partije za Bijelo Polje.

To je odlučeno na sjednici Predsjedništva DPS-a.

Koordinator za opštinu Bar je Branimir Gvozdenović, opštinu Nikšić Milutin Simović, Cetinje Ivan Vuković, Pljevlja Aleksandar Žurić, Berane Predrag Bošković.

Za koordinatora opštinskog odbora DPS-a u Tivtu imenovan je Predrag Nenezić, u Kotoru Branko Čavor, Budvi Andrija Nikolić, a u Herceg Novom Petar Ivanović.

Koordinator za Danilovgrad je Vlastimir Golubović, Žabljak Jevto Eraković, Kolašin Aleksandra Vuković, Ulcinj Aleksandar Bogdanović.

U Mojkovcu koordinator je Radule Novović, Plavu Mevludin Nuhodžić, Rožajama Nikola Rakočević, Petnjici Suad Numanović, Gusinju Halil Duković, Šavniku Nada Drobnjak, Plužinama Marta Šćepanović, Andrijevici Slobodan Filipović i u Tuzima Miomir M. Mugoša.

Milo Đukanović i Duško Marković
Milo Đukanović i Duško Marković (Foto: Boris Pejović)

Predsjedništvo DPS-a, kako je saopšteno iz partije, pozdravilo je napore koje Vlada Crne Gore ulaže u početak dijaloga sa predstavnicima Mitropolije crnogorsko primorske Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori o Zakonu o slobodi vjeroispovijesti ili uvjerenja i pravnom položaju vjerskih zajednica, u cilju učvršćivanja stabilnosti i posvećenosti daljem razvoju i napretku procesa evropskih integracija.

„Na sjednici je takođe konstatovano da pokušaji destabilizacije političkih prilika ni ovog puta nijesu uspjeli, te da je svako pitanje moguće rješavati isključivo u okviru institucija i pravnog sistema države Crne Gore“, zaključuje se u saopštenju DPS-a.

 

izvor: vijesti.me

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

vladislav bojovic 4 2

Bojović: Režim u Crnoj Gori ponovo manipuliše navodnom ugroženošću države a prikrivaju kriminal, visoku korupciju i tešku ekonomsku situaciju

Predstavnici režima u Crnoj Gori ponovo manipulišu navodnom ugroženošću države, jer nemaju nikakve ekonomske rezultate …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *