nedelja , 27 novembra 2022
Početna / Vijesti / Politika / DPS osiromašio građane a proziva opozicionare

DPS osiromašio građane a proziva opozicionare

Pojedincima koji nemaju  dostojanstva i hrabrosti  da se lično obrate, već se kukavički kriju iza saopštenja tzv. informativne službe DPSa, a pri tom iznose lične optužbe, ne bi trebalo ni odgovarati. Umjesto da odgovore na pitanje koje su mjere preduzeli i koji su rezultati  preduzetih  mjera na rješavanju problema nestajanja i odumiranja grada, odlučili li su se za isprazno političarenje i „mahalanje“.

Poštovani građani, nisu odgovorili jer nemaju šta da odgovore. Porazno zvuči činjenica da vlast na državnom i vlast na lokalnom nivou, predvođene DPSom, Bošnjačkom strankom i SD-om, svih ovih godina, nije ništa uradila i nije preduzeli nijednu mjeru za  rješavanje  ovog ogromnog problema. Zato ne čudi što se demografska situacija iz godine u godinu pogoršava, te bolno zvuči činjenica da se u prethodnoj nedelji, u Pljevljima nije rodila nijedna beba. Takođe, odsustvo ideja i mjera za rješavanje ovog ključnog problema za  budućnost grada, glupo pravdanje i povezivanje sa izgradnjom kolektora, trotora i sl. govori o njihovom neznanju i nedostatku kapaciteta u rješavanju jednog od najvećih problema našeg grada.  Pljevljaci zaslužuju daleko bolju i odgovorniju vlast od ove nakaradne i izopačne vlasti koja ih iz godine u godinu vodi u  sve veću propast i nestajanje.

Smiješno zvuči da vi poslušna „gospodo“ iz rukovodstva DPSa  koji ste svih ovih godina vlast, koji ste obogatili sebe i svoje porodice, a građane upropastili i osiromašili, prozivate bilo koga za bilo šta.  U moju i vašu sposobnost i stručnost građani će se moći uvjeriti u predstojećoj izbornoj kampanji, s tim što se tada nećete moći kukavički kriti iza saopštenja Informativne službe DPSa.

I na kraju, poštovani građani, našem gradu su potrebne promjene, nova energija i drugačiji, kvalitetniji način vođenja  lokalne samouprave  i lokalne politike.  Smjena izrazito loše aktuelne vlasti i dolazak nove vlasti predvođene Demokratskom Crnom Gorom  je garant opstanka i bolje budućnosti ovog grada.

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST DEMOKRATA

Miroslav Anđelić, odbornik u SO Pljevlja

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

OIK Pljevlja: Neosnovan prigovor koalicije okupljene oko DPS

DPS sa svojim koalicionim partnerima BS, SD, i SDP-om podnijela je sinoć pola sata prije …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.