sreda , 24 jula 2024
Početna / Vijesti / Politika / DPS usvojio odborničku listu za lokalne izbore

DPS usvojio odborničku listu za lokalne izbore

Opštinski odbor DPS-a Pljevlja jednoglasno je usvojio listu kandidata za odbornike na predstojećim lokalnim izborima, zakazanim za 27. maj. Odbor je takođe jednoglasno donio Odluku da nastupi u predizbornoj koaliciji sa koalicionim partnerima-Bošnjačkom strankom i Socijaldemokratama.

U svim fazama formiranja odborničke liste pokazan je visok demokratski pristup, konstruktivnost i realna snaga za novim pobjedama.

U istom duhu, predložena lista oslikava najširu snagu, odlučnost i potencijal za napredak naših Pljevalja.

Snaga pobjedničke liste ogleda se u spoju mladosti i iskustva, u stručnosti i posvećenosti svojoj profesiji. Profesije –pravnika i ljekara, inženjera i ekonomista, poljoprivrednika i politikologa, oslikavaju naše kompetencije da odgovorimo novim izazovima. Pored stručnog potencijala, lista odražava bogastvo građanskog sklada Pljevalja na koje smo svi ponosni.

Uvjereni smo da će naša lista, uz nesumnjivu političku snagu i energiju, na predstojećim izborima ostvariti ubjedljivu pobjedu za dobrobit svih građana Pljevalja.  U proteklom periodu smo vrijedno radili, započeli smo i završavamo mnoge infrastrukturne projekte i stvoreni su uslovi za bolji život svih građana. Podrška građana daje nam novu snagu i energiju da u narednom periodu zajedno još posvećenije raditi i nastaviti da idemo putem napretka, koji će biti naša ideja vodilja.

Informativna služba OO DPS Pljevlja

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Tosic: Nuzno je da oni koji su unistili pljevaljska preduzeca odgovaraju

Danas je Skupštinu opštine Pljevlja zvanično posjetio potpredsjednik Vlade Crne Gore Momo Koprivica. “Imajući u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.