subota , 1 oktobra 2022
Početna / Vijesti / Politika / Drugi dan kampanje Demokrata

Drugi dan kampanje Demokrata

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić i generalni sekretar, Boris Bogdanović, sa rukovodstvom pjevaljskih Demokrata i armijom mladih Demokratske Crne Gore nastavili su sa obilascima pljevaljskih domaćinstava.

 

Drugog dana kampanje u Pljevljima posjećena su 292 domaćinstva u naselju Guke, i na tom području Demokrate su zabolježile 33,9% podrške, što, kada se uporedi sa podacima iz prethodnog dana kampanja govori da Demokratama na prostoru Pljevalja svakog dana podrška sve više raste.

 

Predsjednik Bečić je, obilazeći domaćinstva u Gukama razgovarao sa domaćinom porodice Alorić, koji je predsjedniku Demokrata predočio sve nedaće koje snalaze mjestane ovog kraja. Oni se I dalje se suočavaju sa nedostatkom kanalizacione mreže, što je za vijek u kom živimo neprihvatljivo.

 

Nedostatak uređenih igrališta za djecu, parkovskog mobilijara i drugih sadržaja, predstavlja problem za najmlađe mještane ovog naselja. Uska ulica bez trotoara i rasvjete nastala u predvečerje prethodni lokalnih izbora, pored toga što otežava saobraćaj, stvara i dodatni utisak infrastrukturne zaostalosti ovog mjesta.

 

Iako udaljeno nekoliko kilometara od centra grada, i dalje nije uspostavljen režim javnog gradskog prevoza, kao što je slučaj i sa ostalim gradskim i prigradskim naseljima.

 

Demokrate će i narednih dana obilaziti pljevaljska domaćinstva i upoznavati se sa problemima stanovnika ove najsjevernije crnogorske opštine, kako bi u što kraćem roku pripremili sveobuhvatan Program sa konkretnim rješenjima za svaki od problema. To je dokaz da Demokrate raskidaju sa praksom nebrige za građane Pljevalja, koju aktuelna  vlast  sprovodi, jer smo mi ljudi iz naroda i za narod.

 

Saopštenje za javnost Demokrata

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Ko su sad baćuškovići?

Da nije „ruskih špijuna u Crnoj Gori“ u Ukrajini ne bi bilo rata niti bi …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.