utorak , 28 novembra 2023
Početna / Vijesti / Društvo / Druženje Pljevljaka u Kotoru

Druženje Pljevljaka u Kotoru

Nakon dvogodšnje pauze, susret 17. decembra
Nakon dvije godine pauze, zbog pandemije korona virusa, Udruženje Pljevljaka u Kotoru sa Pljevljacima Tivta, Budve i Herceg Novog organizuje radicionalno Veče Pljevljaka, 17. decembra u 20 časova, u ugostiteljskom objektu “Vukšić” u Radanovićima. Na skupu i druženju Pljevljaka i prijatelja Pljevljaka i Pljevalja, prisustvovaće predstavnici Pljevljaka iz Beograda, Sarajeva, Podgorice, Bara, predstavnici opštine i opštinskih institucija i preduzeća Pljevalja.
“Goste će zabavljati grupa muzičara iz Pljevalja i KUD “Pljevlja”. Predvidjeli smo bogat program kojim želimo da predstavimo pljevaljsko stvaralaštvo. U uvjerenju da ćemo se lijepo družiti i uživati na ovoj svečanosti sa zadovoljstvom Vas očekujemo”, kaazo je Ljubenko Borović, predsjednik kotorskog Udruženja.
Za građane Kotora, istog dana u 17 časova u Kulturnom centru “Nikola Đurković”, održaće se koncert KUD-a “Pljevlja” a gosti će biti FA “Nikola Đurković”.
Promocija knjige dr Marijane Terić na temu veče fantastike u izboru Biblioteke “Stevan Samardžić” je u 19 časova u objektu “Vukšić”, posle čega je izložba umjetničkih slika po izboru likovne galerije “Vitomir Srbljanović” .

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Vozači oprez: Putevi mokri i klizavi, smanjena vidljivost

Putevi u Crnoj Gori su danas mokri i klizavi, a vidljivost je smanjena. Vozačima se savetuje …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.