ponedeljak , 27 maja 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Dvije godine bez radova na zgradi namjenjenoj penzionerima

Dvije godine bez radova na zgradi namjenjenoj penzionerima

Rok da se izgradnju stambene zgrade za pljevaljske penzionere bio je 30. avgust 2019. godine, ali radovi na njoj od septembra 2017. godine, kada je postavljen kamen temeljac, još nijesu odmakli dalje od temelja. Na gradilištu nema bilo kakvih radova, a više nema ni table sa osnovnim podacima o gradnji, a i ograda oko placa djelimično je oštećena.

Izvršni direktor Fonda za solidarnu stambenu izgradnju Danilo Popović prošle godine je kazao da će gradnja početi čim Opština Pljevlja obezbijedi priključak za vodu i struju.

Prethodni gradonačelnik Mirko Đačić obećao je da će uraditi priključak, ali je on napustio funkciju i došao je novi – Igor Golubović. Nadam se da će se ovo pitanje brzo riješiti i da ćemo ubrzo krenuti sa radovima – kazao je ljetos Popović.

Predsjednik pljevaljskih penzionera Vukadin Damjanović potvrdio je juče da se priključci na vodu i struju još čekaju.

Očekujem da će radovi krenuti čim se obezbijede priključci za struju i vodu – kazao je Damjanović ali nije mogao da nam objasni zašto se toliko čeka, iako je zgrada trebalo da bude završena još u avgustu.

Iz redakcije dnevnih novina „DAN“ pokušali su da stupe u kontakt sa predsjednikom opštine Pljevlja, Igorom Golubovićem, kako bi dobili preciznije informacije ali im je rečeno da je on trenutno na odmoru.

   

  izvor: dan.co.me

  About Pljevaljske Novine

  Pogledajte i

  Konkurs za ucesnike Inzenjerske skole u Pljevljima

  NVO “Korak sa naukom”KSAN poziva sve zainteresivane ucenike da se prijave na konkurs za besplatnu …

  Ostavite odgovor

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.