nedelja , 27 novembra 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Home Systems donira 10.000 evra Opštoj bolnici Pljevlja

Home Systems donira 10.000 evra Opštoj bolnici Pljevlja

Kompanija “Home Systems” DOO, danas je (25.aprila), u okviru svojih društveno odgovornih aktivnosti donijela odluku o donaciji neophodne medicinske opreme Opštoj bolnici u Pljevljima, u iznosu od 10.000 evra.

-U ovom teškom i za sve građane naše Države izazovnom periodu, kada smo pogođeni pandemijom COVID19 virusa, svi se nalazimo na velikom ispitu. Naša je nesebična želja da podržimo naš zdravstveni sistem, koji se nalazi na prvoj liniji fronta i pružimo doprinos sa ciljem da nijedan ljudski život ne bude doveden u pitanje, zbog nedostatka potrebne medicinske opreme i aparata. Nadamo se da će oprema koja je već instalirana u Opštoj bolnici u Pljevljima unaprijediti rad vrijednog medicinskog osoblja, a sve u korist zdravlja građana Pljevalja, ali i ostalih građana sjevera Crne Gore, navodi se saopštenju za javnost izvršnog direktora kompanije “Home Systems” Dragana Nenadića, koji poziva na solidarnost i poštovanje mjere nadležnih organa, kako bismo se što prije izborili sa pandemijom.

Iz kompanije poručuju da će nastaviti da daju podršku gdje treba i pozivaju sve privrednike da budu jedinstveni i pokažu solidarnost u  teškom trenutku u borbi protiv pandemije.

.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Oblačno sa slabim padavinama

U Crnoj Gori danas će biti pretežno oblačno sa slabom kišom, na sjeveru uglavnom sa …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.