nedelja , 25 februara 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Hotel “Mediteran” najavljuje posebne ponude i iznenađenja za avgust

Hotel “Mediteran” najavljuje posebne ponude i iznenađenja za avgust

Bečićki hotel “Mediteran” prethodne dvije godine radi tokom čitave godine. Jedni su od rijetkih koji imaju najave i za predstojeću zimu a uspjeli su da sačuvaju svih 150 radnih mjesta a računaju i na sezonsko povećanje broja zaposlenih, saopštava menadžment Hotela, koji je zbog novonastalih uslova poslovanja, uslovljenih neprestanim oprezom za zdravlje gostiju, napravio sistem u kojem je došlo do promjene prioriteta poslovanja. Najavljuju posebne ponude a za avgust i dodatna iznenađenja.

Menadžer “Mediterana” Pljevljak Rajko Loncović kaže da su tokom praznika bili su popunjeni skoro svi kapaciteti i da  ulažu sve napore da očuvaju zdravlje kako gostiju tako i zaposlenih.

-Svjesni smo da je cijeli svijet u nedoumici ali i da se mora pronaći način rada uz neprestani oprez za zdravlje gostiju. Od samog dolaska gostiju, diskretnim barijerama, preciznim rasporedima u restoranima po spratovima i grupama, prilagodjenim švedskim stolom i brojnim drugim detaljima vezano za bazene i plažu vršimo cjelokupnu primjenu novih mjera”, kazao je menadžer u Hotelu Rajko Loncović ističući da su posebno obratili pažnju na reakciju gostiju i pažljivo pratili svaku sugestiiju.

Loncović kaže da su sve povratne informacije od gostiju  pozitivne, te da dodatne mjere nijesu ugrozile ugođaj relaksiranog odmora i zabave.

-Ovo je za nas veliki ispit i pokušavamo da predvidimo sve moguće scenarije. Pripremili smo posebne ponude i spremamo iznenađenje  za avgust. Domaći gost je to prepoznao i prethodnih dana popunio sve kapacitete. Očekujemo i strane goste ali fokus nam je trenutno na adekvatnom prilagođavanju novim uslovima i zaštiti svakog gosta, kazao je Loncović najavljujući otvaranje “Akva parka”.

Loncović kaže da su svi pred zajedničkim izazovom i da su zaposleni su uzvratili iskrenom zahvalnošću i većim osjećajem lojalnosti i pripadnosti kompaniji.  Iako nije lako uspjeli su da u prethodnom periodu sačuvaju 150 radnih mjesta, kaže Loncović računajući da će biti i sezonskog povećanje broja zaposlenih.

Hotel Mediteran bazenakva park

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Stanje na putevima: Putevi mokri i klizavi, smanjena vidljivost

Na putevima u zemlji danas se saobraća po mokrim i kilzavim kolovozima uz smanjenu vidljivost. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.