četvrtak , 28 septembra 2023
Početna / Vijesti / Društvo / Humanitarna akcija Kulturnog centra „Predrag Peđa Leovac“

Humanitarna akcija Kulturnog centra „Predrag Peđa Leovac“

Poštovani prijatelji,
obavještavamo vas da je humanitarna akcija u organizaciji Kulturnog centra „Predrag Peđa Leovac“, na naše veliko zadovoljstvo, realizovana sa uspjehom.
Direktne molbe za učešće u akciji su poslate na tridesetak adresa pravnih lica koja posluju na teritoriji našeg grada, dok su građani i svi ostali blagovremeno obaviješteni o akciji putem medija.
U ovoj akciji prikupljeno je ukupno 555€. Ubrzo smo kontaktirali našeg priznatog humanitarnog radnika, Luku Pejovića, i zamolili ga da nam pomogne u pronalaženju ljudi kojima je pomoć prijeko potrebna. Luka nam je osvijetlio put do pet domaćinstava, koji se nalaze u izuzetno teškim uslovima, oskudjevajući u najosnovnijim sredstvima za život. Odlučili smo da pretočimo novac u hranu i da je distribuiramo u podjednakim dijelovima na adrese sledećih ljudi: Mirko Poleksić iz sela Potpeće, Dževad Čardaklija iz naselja Brdo, Mirko Caković iz sela Klađe i Šućro Kriještorac iz sela Lever Tara. Donijeli smo odluku da završimo akciju na način što ćemo ponijeti poklon paketiće i ostale namirnice našim malim-velikim junacima sa Jabuke iz porodice Petrić, dječacima koji zajedno sa svojom samohranom majkom Vladimirkom žive u veoma teškim uslovima, koji su u velikoj mjeri poboljšani zahvaljujući pregalništvu humanih ljudi.
Koristimo ovu priliku da se zahvalimo svim priložnicima, našem velikom pregaocu Luki Pejoviću i ostalim ljudima dobre volje. Nažalost, nismo uspjeli da izađemo u susret mnogobrojnim zahtjevima za pomoć, ali, u našoj organizaciji postoji čvrsto uvjerenje da ćemo i ubuduće posvećeno i odgovorno raditi na popularizaciji najplemenitijeg poziva na svijetu – humanitarnog rada.predrag predrag1 predrag2 predrag3 predrag4 predrag5
Kulturni centar „Predrag Peđa Leovac“

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Danas sunčano i lijepo vrijeme

U Crnoj Gori danas se očekuje sunčano vrijeme, a temperatura će dosezati do 25 stepeni. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.