četvrtak , april 22 2021
Početna / Vijesti / Društvo / Humanitarna akcija „Samo zajedno možemo sve da pobijedimo“

Humanitarna akcija „Samo zajedno možemo sve da pobijedimo“

Izvor: PvInformer

Humanitarna akcija pod nazivom “Samo zajedno možemo sve da pobijedimo” ovih dana se uveliko realizuje.

Naime, povodom nastupajućeg velikog hrišćanskog praznika VASKRSA i povodom nastupajućeg velikog islamskog mjeseca RAMAZANA, poznati pljevaljski humanista Luka Pejović sa svojim prijateljima velikog srca hrišćanske i islamske vjeroispovjesti zajedničkim snagama dostavlja prijeko potrebne osnovne životne namirnice našim sugrađama kojima su one zaista nephodne.

Tokom jučerašnjeg dana dopremili smo osnovne životne namirnice u daleku Bukovicu osmočlanoj porodici kao i Vukadinu Davidoviću koji živi na rubu egzistencije dok smo danas obišli čika Mirka Cakovića u Klađu, MZ Mataruge.

Ovim putem bih se zahvalio Milu Preradoviću i Denisu Ajanoviću kao i mnogim drugim anonimnim donatorima. Posebno bih se zahvalio našem sugrađaninu iz daleke Australije koji je ove akcije podržao sa 250 eura i koji je do sada više puta pomogao naše aktivnosti. Akcija se nastavlja i narednih dana. Nadam se da će nam se javiti još više humanih ljudi koji su spremni i u mogućnosti su da pomognu a mi ćemo se potruditi da pomoć zaista dobiju oni kojima je ona neophodna. Budimo ljudi, budimo humani – poručuje Luka
Pejović.

Fotografija korisnika Luka Pejovic

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Haris-DJurdjevic (1)

Đurđević – Nikada ne bih ni mogao da izgovorim da bih podijelio po metak u čelo

Nikada ne bih ni mogao da izgovorim da bih podijelio po metak u čelo onima …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *