utorak , 28 novembra 2023
Početna / Vijesti / Društvo / Humanitarni koncert za Stefana 5. februara

Humanitarni koncert za Stefana 5. februara

Stefan Zvizdić (13) iz Pljevalja obolio je od „Ablacija Retine“ ( gubljenje vida ). Stefan je imao jednu operaciju. Međutim za povratak vida potrebno je izvršiti još 7-8 operacija. Terapije koje mora da koristi dobavljaju sa velikim problemima iz Svajcarske i koštaju 400 eura a druge oko 300 eura.

Stefan se liječi je u Beogradu u Kliničkom Centru. Humanitarni koncert za pomoć Stefanu Zvizdiću održaće se u nedelju, 5. februara u Domu vojske Crne Gore sa početkom u 18 h. Učesnici koncerta su: Janko Ristanović, Nejra Mekić, Kenan Mekić, Mirko Laković, Miljan Nikačević, Nešo Karović, Nikolina Bajović, Crumbling Rocks, Dragan Zečević, Duo Bend, Martin i Luka Martinović.

Ulaznice za koncert neće biti naplaćivane ali će svaki posjetilac moći dati svoj novčani doprinos u granicama svojih mogućnosti jer će u holu Doma vojske biti postavljena kutija za doniranje. Naravno, ko želi može da izvrši uplatu za pomoć i na broj žiro računa 535-1400100007993-91 Zvizdić Miljana kod Prve Banke CG.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Fali 500 popisivača, Monstat spreman

Pomoćnica direktora Monstata Snežana Remiković kaže da za predstojeći popis stanovništva nedostaje 500 popisivača, ali …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.