četvrtak , april 22 2021
Početna / Vijesti / Društvo / Humanitarno-ekološka akcija “TVOJ ČEP – MOJ OSMIJEH”

Humanitarno-ekološka akcija “TVOJ ČEP – MOJ OSMIJEH”

 

Humanitarno-ekološka akcija “TVOJ ČEP – MOJ OSMIJEH’” koju je pokrenula Osnovna škola “Boško Buha” realizovaće se i ove godine ali pod izmijenjenim okolnostima. Do sada su se prikupljeni čepovi prezentovali povodan Dana planete Zemlje 22. aprila ispred škole i tom prilikom pravljen je zajednički mozaik sa svim učesnicima akcije.

Ove godine zbog novonastale epidemije KOVID-19 i nemogućnosti da se družimo i pokažemo svoju humanost na dosadašnji način. Akcija će biti realizovana na način prilagođen vanrednim uslovima u kojima se nalazimo. Svi zainteresovani građani mogu u svojim domovima/kućama od prikupljenih čepova napraviti sa svojim ukućanim lični mozaik, fotografisati ili napraviti video snimak koji mogu poslati na fb naše škole. Pokažimo da i u izmjenjenim okolnostima razvijamo ekološku svijest i mislimo na druge. Skupljajte plastične čepove, pravite mozaike, šaljite fotografije a prikupljene čepove kada se steknu uslovi dostavite u našu školu.

   

  Sva sredstva od prikupljenih čepova namijenjena su NVU “Zračak Nade” kao podrska u ukljucivanju ili nabavci sredstava djece sa smetnjama i teskoćama u razvoju u svakodnevni život – poručili su iz kolektiva OŠ “Boško Buha”.

   

   

  Izvor: PV Informer

  About Pljevaljske Novine

  Pogledajte i

  Haris-DJurdjevic (1)

  Đurđević – Nikada ne bih ni mogao da izgovorim da bih podijelio po metak u čelo

  Nikada ne bih ni mogao da izgovorim da bih podijelio po metak u čelo onima …

  Ostavite odgovor

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *