sreda , jul 15 2020
Početna / Vijesti / Politika / I današnjoj sjednici prisustvovali Cvijović i Pivljanin, naredna 10. februara

I današnjoj sjednici prisustvovali Cvijović i Pivljanin, naredna 10. februara

sjednica 3. februar

I današnja sjednica Skupštine Opštine Pljevlja, na kojoj su odbornici trebali da se izjasne o Zakonu o slobodi vjeroispovijesti, odložena je zbog nedostatka kvoruma. Osim odbornika opozicije, zasijedanju su, kao i prošli put, prisustvovala dva odbornika vladajuće partije, Predrag Cvijović i Srđan Pivljanin. Sjednica je odložena za ponedeljak, 10. februar a nakon što je Božo Knežević, u ime podnosioca kazao da neće povući inicijativu, predsjedavajući Božidar Bajić, odbornik Pokreta za Pljevlja, kazao je da će sjednicu sa istom temom zakazivati sve dok traju litije.

– Iz odgovornosti prema ljudima koji su potpisali inicijativu, a koji nijesu ni na koji način uskopolitički angažovani, iz odgovornosti prema samom sebi, prema gospodinu Milinku Gazdiću, iz odgovornosti prema Parlamentu, Vama kao predsjedavajućem, prema sekretarki i čitavoj službi, iz odgovornosti prema svim građanima Pljevalja koji se na miran i dostojanstven način okupljaju, iz odgovornosti prema svim stanovnicima naše države Crne Gore, mi kao nosioci ove inicijative ne možemo, sve i da hoćemo od nje da odustanemo – kazao je Knežević.

Predsjednici odborničkih klubova Demokrata, NSD-a i DNP-a, kazali su da je predsjednik SO Pljevlja Dragiša Sokić, grubo prekršio poslovnik jer, ne samo da nije sazvao sjednicu, već nije udostojio građane, podnosioce inicijative, da ih obavijesti da sjednica nije i neće biti zakazana.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

cerovic

Cerović pobjednik prvog kola Lige Crne Gore u drumskom biciklizmu

Pobjednik prvog kola Lige Crne Gore u Drumskom biciklizmu je Goran Cerović. Trka se vozila …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *