subota , 20 jula 2024
Početna / Vijesti / Društvo / IDEA novogodišnji karavan obišao mališane u Bolnici

IDEA novogodišnji karavan obišao mališane u Bolnici

Treću godinu za redom predstavnici kompanije Merkator, u okviru IDEA novogodišnjeg karavana, posjetili su Dječije odjeljenje Opšte bolnice i mališanima podijelili poklone. Kako bi djeci uljepšali dane koje uoči praznika provode u bolnici u posjetu su im 13. decembra došli i Deda Mraz i maskota kompanije Kodi.

Načelnik Dječijeg odjeljenja dr Vojo Kujundžić zahvalio je Merkatoru i IDEI i istakao da ova kompanija godinama unazad pokazuje društvenu odgovornost i vodi računa o najosjetljivijem dijelu populacije – djeci. On je podsjetio na vrijednu prošlogodišnju donaciju, kada je odjeljenju kompanija u okviru novogodišnjeg karavana poklonila transkutani bilirubinometar.

-Pored donacije u poklonima za mališane, prošle godine smo imali i novčanu donaciju 3.250 evra od koje smo naše odjeljenje dopunili vrlo važnim aparatom koji je veoma bitan za novorođenčad. Oni svoju društvenu odgovornost pokazuju ne samo prema našoj bolnici, nego i prema svim bolnicama u Crnoj Gori, tako da su prošle godine ukupno donirali 30 hiljada evra za nabavku opreme, a ove godine 10 hiljada evra Institutu za bolesti djece u Podgorici – kazao je dr Kujundžić. idea (1)

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

MINISTARKA PROSVJETE, NAUKE I INOVACIJA OTVORILA SAVREMENI KABINET U SREDNjOJ STRUČNOJ ŠKOLI

Ministarka prosvjete Anđela Jakšić Stojanović i ministarka rada i socijalnog staranja Naida Nišić sa svojim …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.