subota , jul 2 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Igrica EU – Gradska jurnjava za mlade u u Podgorici – nagrada zimovanje

Igrica EU – Gradska jurnjava za mlade u u Podgorici – nagrada zimovanje

Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori zajedno sa EU info centrom je pokrenula inicijativu “BašTi”, kojom planiraju organizovanje eko igre u Podgorici pod nazivom Gradska jurnjava “Gradski izazov”, za omladinu od 18 do 30 godina, u kojoj će učestvovati 15 timova a najblja ekipa dobiće zimovanje na sjeveru Crne Gore u vrijednosti od 600 evra. U saoptenju za javnost navode da EU inicijativa “Baš Ti” pokriva seriju zanimljivih radionica, tokom kojih su mladi naučili više o Evropskoj uniji, unaprijedili timske sposobnosti, družili se sa vršnjacima i stekli praktična znanja, koja su primijenili tokom osmišljavanja i organizovanja različitih aktivnosti samostalno a inicijativa je jezgro budućeg intenzivnijeg rada sa mladim ljudima.

Baš ti inicijativa i EU info centar organizuju Gradsku jurnjavu “City Challenge”, koja će se održati 18. decembra u Podgorici,  na tri lokacije: Karver, Skaline, Gorica. U jurnjavi će učestvovati 15 timova od po tri člana koji se prijave na platformi https://forms.gle/ukdfTHtxdoHWy4YP7 . Pobjednik je tim koji pravilno i u najkraćem vremenskom periodu obavi sve zadatke. Igra je vremenski ograničena na tri sata, a ukoliko nijedan tim ne ispuni uslove za pobjedu, pobjednik je tim sa najvećim brojem zadataka, obavljenih na najkreativniji način. Potrebno je dakle okupiti ekipu od tri člana, izabrati ime I vođu ekipe i popuniti upitnik na kreativan način.  Rok za prijave je 14. decembar

Gradska jurnjava “City Challenge” će se održati 18. decembra u Podgorici, i to na tri lokacije: Karver, Skaline, Gorica. U slučaju loših vremenskih prilika, jurnjava će biti odložena za januar 2022. godine, o čemu će odabrani timovi biti naknadno obaviješteni.  Aktivnost će biti oraganizovana u Podgorici, ali to nije ograničenje da se na ovaj poziv prijave i zainteresovani iz drugih gradova, ukoliko su u mogućnosti da samostalno organizuju dolazak.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Crkva-sv-Kozme-i-Damjana-osvecenje

Poziv na proslavu hramovne slave Sv. Kozme i Damjana u Strahovom Dolu

Slava crkve Svetih Kozme i Damjana, u Strahovom Dolu proslaviće 14. jula hramovnu slavu. Jutarnju …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *